DSCN8204.jpg

En mennyt tänä viikonloppuna ollenkaan Bray'hin, vaan juttelin sen sijaan Pushyn kanssa puhelimessa - hän kehräsi =) Viime viikko oli vaan niin väsyttävä, enkä ehtinyt nukkua tarpeeksi, kun tuli roikuttua aika monta tuntia puhelimessa useimpina iltoina, joten tuntui siltä, että halusin vaan rentoutua kotona, enkä ajella minnekään.

Tulevalla viikolla olen taas iltavuorossa, eli saan valvoa myöhään ja nukkua aamulla pitkään. Oli tarkoitus mennä tänään ruokakauppaan, kun sinne on niin vaikea lähteä aamulla (iltavuoroviikkoina), mutta en viitsinyt, kun ei ollut akuuttia tarvetta millekään. Käyn sitten huomenna tai tiistaiaamuna.

Tein ciabatta-taikinan, ja sitten aloin kokata. Kävin tarkistamassa taikinareseptiä koneelta, kun en ollut taas toviin tehnyt ciabattaa, ja ihmettelin mikä ihmeen pimpelipompeli-soundi koneelta kuului.. Sitten tajusin, että se oli Skypen soittoääni! =D

En ollut moneen vuoteen skypettänyt, mutta kun vanhuksilla on vihdoin tabletti (jee!), niin skypetettiin eilen pikaisesti äidin kanssa, kun hän opetteli käyttämään vempainta, ja tänään hän sitten pingasi mua jo ihan omin avuin =D

Pikaisen skypetyksen jälkeen, palasin keittiöön ja tein perunamuussia ja jauheliha-sipuli-sieni-salsa-mössöä, joista pakkasin huomisen lounaan, ja ehkä tiistainkin lounaan, ellei tule popsittua sitä kotona.. Loput söin sunnuntailounaaksi. Nam.

DSCN8206.jpg

Muistin sitten myöhemmin lykätä sen ciabattankin uuniin. Laitoin taas gouda-paloja päälle. En ikinä muista ostaa oliiveja tai aurinkokuivattua tomaattia, mutta nuo gouda-palat ovat kyllä tosi hyviä, kun paistuvat kuohkean rapeiksi..

Söin pari päätypalaa, ja ajattelin säästää loput huomiseksi, kun en käynyt kaupassa, eikä siis ole mitään muuta leipää, mutta kun eväitä varten ei nyt tarvitse niin montaa palaa (kun on se em. ruoka jo valmiiksi pakattuna), niin saatanpa ahmaista vielä illemmalla ciabatta-juustovoikon..