Matkustan huomenna Suomeen, joten muistutan tassa samalla TAVARAA TARJOLLA -sivusta.. Olen keskiviikosta (20/4) lauantaihin (23/4) Imatralla, ja kayn sitten Helsingissa viettamassa paasiaista, jonka jalkeen siirryn ehka vasta keskiviikkona (27/4) takaisin Imatralle, ja sen jalkeen en osaa viela tarkemmin sanoa aikataulustani..

Jos joku huonekalu tai pienempi tavara kiinnostaa (sivulla on yleiskuva, ja linkki lisakuviin), kannattaa ottaa yhteytta mahd. pikaisesti. Myos siina tapauksessa, etta olen ehka merkinnyt kys. tavaran alustavasti varatuksi em. sivulla. Jos nimittain ensimmainen kiinnostunut ei jostain syysta haluakaan tavaraa, niin seuraavaa sitten onnistaa =)

Aion hommata Suomeen paastyani nettitikun, eli toivottavasti voin tarkistaa saannollisesti emailini yms. myos sielta kasin. Irlantilaiseen kannykkaani voi ottaa yhteytta tekstarilla: +353-86-3131365, mutta en vastaa puheluihin, koska se syo creditiani. Ilmoittelen suomalaisen numeroni, kun saan hankittua paikallisen SIM-kortin.