USB mini aquarium (and the dead fake fish)

Olipa kerran saatanallinen kalastuksenvalvoja, nimeltään Piilo Kaataja.

Hän työskenteli, virkainnosta pomppien, Isopuun lammikolla.

Kalastajat tuskin ehtivät virveliään heilauttaa, kun Kaataja ryntäsi jo paikalle, suupielet vaahdoten..

Hänen uransa kohokohtia olivat ne päivät, kun luvan maksaneet kalastajat saapuivat paikalle huomaamatta rauhoitusalueesta kertovia kylttejä, erehtyen sitten kalastamaan kielletyllä alueella.

Ooh, kuinka Kaatajalla suorastaan poltteli housuissa, kun pääsi aukomaan päätä kalastajille, tarkistamaan kalastuslupia, ja repimään maksetut luvat palasiksi! Vain natsiunivormu olisi voinut parantaa Kaatajan orgasmia tuollaisina hetkinä, mutta sitä eivät sentään sallineet hänen pitää työasuna..

Kaataja nautti myös aivan erityisesti siitä, kun sai kohentaa itsetuntoaan kyykyttämällä lasten vanhempia, lasten silmien edessä. Juu, ei tänne, hänen alueelleen, tultaisi ollenkaan kalastelemaan kielletyltä alueelta! Hän kyllä näyttäisi kuka on alueen kuningas, ja takavarikoisi välittömästi kaikki kalastustarvikkeet! Pysyisivät, kaupunkilaistomppelit, kotonaan, perkele..

Suomen lakihan ei oikeuta virkamiestä repimään asiakkaiden virallisia papereita (kuten maksetut kalastusluvat), saati omin päin takavarikoimaan asiakkaiden omaisuutta (mainiten lisäksi ettei takavarikoitua omaisuutta saisi ollenkaan takaisin).. Mutta Piilo Kaataja, tuo Isopuun lammikkonatsi, oli mielestään lain yläpuolella - ja niin taisi olla miliisinkin mielestä, kun tunnusti laittomat takavarikkoaikeensa miliisille, mutta miliisi sakotti kuitenkin varkausyrityksen uhria, eikä Kaatajaa..

* * * * * * * * * *

Tällä aivan fiktiivisellä jutullahan ei tietenkään ole mitään tekemistä todellisten tapahtumien, paikkojen, tai henkilöiden kanssa.. =)