070921rainys.jpg070921desk_.jpgSain milanolta haasteen;

"Ota kuva lähimmästä ikkunasta avautuvasta maisemasta, tai jos olet ulkona, kuvaa bloggausympäristösi. Liitä kuva blogiisi ja kerro, missä yleensä bloggaat (kotona, töissä, kirjastossa, kahvilassa, you get my point) ja onko kuvassa kyseessä normaali bloggausympäristösi. Haasta mukaan haluamasi määrä muita bloggaajia ilmoittamalla haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa."

Arkistosta olisi kyllä löytynyt valmiiksi kuvia sekä ikkunanäkymistä että (melkein aina sotkuisesta) tietsikkapöydästäni, mutta päätin ottaa tätä varten tuoreet kuvat - kuvat muuten saa klikkaamalla isommiksi, uuteen ikkunaan. Sattui aika harmaa sadepäivä (vaikkei just nyt sadakaan), ja sen takia ikkunanäkymä vaikuttaa jopa syksyisemmältä kuin yleensä. Meillä on siis ollut viimeaikoina suhteellisen kauniit ilmat, toisin kuin kesällä, eli auringon paistaessa ei vielä tunnu kovin syksyiseltä, vaikka tietyt kasvit alkavatkin jo nuutua ja muuttua keltaiseksi tai ruskeaksi.. Onneksi nurmikko ja pensasaidat pysyvät vihreinä ympäri vuoden, eli talvellakin on sentään jotain vihreää.

Yleensä blogitan siis täällä "toimistossani", joka on pienin kolmesta makuuhuoneesta, ja täynnä tavaraa. Mahdun just ja just itse sekaan.. PC:ni on täällä, eli vietän eniten aikaa rakkaan koneeni ääressä =) Joskus tosin blogitan myös ullakolta, jos haluan vaikka katsoa samalla telkkaria. Ullakolla on makuuhuoneen vanha telkkari (ainoa, jossa ei ole digitaalikanavia), mutta "toimistossani" ei ole telkkaria ollenkaan.

Voisin haastaa tähän meemiin vaikka Susannan, Janinan, Halo Efektin ja Rouva L:n =)