Videon laatu on taas kamala, kun webcamin jalki on inhottavan keltaista tahan aikaan vuorokaudesta, keinovalossa.. Mutta tama nyt oli pikakonsti jakaa kuvat.
Sain ilmaisen Irish Daily Mailin "You"-lehden, jossa oli kuva vastaavan kokoisesta eteisesta kuin meilla. Tosin kuvan eteinen on korkeampi, koska ylatasanteelta menee viela rappuja ylemmas (toisin kuin meilla), ja on tuo hiukan leveampikin kuin meidan eteisemme, mutta siis sama idea kuitenkin, etta etuovelta katsottuna, portaat ovat vasemmalla ja oikealla on vain kapea kulkuvayla keittion ovelle, ja oikealla sivuseinalla on myos ovi olohuoneeseen, jota tosin kaytamme aika vahan.
Mutta itse aiheeseen.. Ma jotenkin inhoan valkoisia seinia, kun niita riitti Suomessa, enka muutenkaan pahemmin pida mistaan ns. kokovalkoisesta sisustuksesta, mutta tuo kuvan eteinen nayttaa vaan niin mielettoman paljon isommalta ja valoisammalta kokovalkoisuudessaan, etta en voi valttya yhtakkia uneksimasta valkoisesta eteisesta.. (Tosin meilla se ei edes pysyisi valkoisena, kun Daniel ja anoppi polttavat niin paljon, etta taalla suorastaan nakee kestosavun leijailevan ilmassa..)
Ollaan myos ravattu monena kesana monissa puutarhakeskuksissa, etsimassa bambuscreenia, jolla voisi vuorata puutarhan ankeat kiviaidat, mutta ei ole loytynyt.. Eilen sitten spottasin juuri sellaista materiaalia Aldin mainoslapyskassa! :O Tosin 1m levyinen ja 4m pituinen rulla maksaa kympin, etta ei olisi varaa peittaa silla koko kiviaitaa. Saatan ehka kuitenkin saada perjantaina maalia, etta paasisin edes maalaamaan ne aidat - vaalea beige nayttaisi vihreiden kasvien taustalla huomattavasti mukavammalta kuin laikukas betoniharmaa. Ehka tuota screeniakin voisi hommata pari rullaa...