1206326.jpgSain tämän kivan blogipalkinnon Anninalta ja Milanolta - paljon kiitoksia!! olovers.gif Ja kiitokset myös Tiinalle ja Auringonkukkametsalle, joilta sain samaisen palkinnon jo postitettuani tämän.

Säännöt olivat sekä englanniksi että suomeksi;

"Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

"Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja."

Ja olipa muuten vaikeaa päättää vain kymmenen uutta vastaanottajaa kys. palkinnolle! Seuraan niin monia blogeja, ja päivän piristäjiä on huomattavasti enemmän kuin kymmenen.. Suoritin heti alkukarsintaa, ja päätin etten tee helppoa valintaa ja anna palkintoa takaisin heille, joilta sain sen itse - vaikka ehdottomasti sen ansaitsisivatkin! Oli silti monia nimiä, joille olisin mielelläni antanut tämän palkinnon, mutta kun säännöt sallivat vain kymmenen, niin tässä listani (aakkosjärjestyksessä):

- Elma-täti / Elma-täti
- Halo Efekti / Halo Efekti
- Helmetti / Outi
- Kirjoittaminen on meditaatiota / Rouva L
- Liiolii! / Liiolii
- Nukkekoti Villa Valmanja / Annika
- Nukkekoti Väinölä / Maria
- Sanoma Ihmiskunnalle / Petja Jäppinen
- Saokan blogi / Saoka
- Tuokiokuvia Budapestistä / Janina Vilén