Attic insulation... Attic insulation... Attic insulation... Attic insulation...

Attic insulation...

Menin lauantaiaamuna taas joskus viiden aikoihin nukkumaan, eli herasin sitten vasta kolmelta, enka ehtinyt saada ullakkourakkaani ihan loppuun - tosin tuskin olisin ehtinyt sittenkaan, vaikka olisin aloittanut heti aamusta. Nyt olen kuitenkin laittanut kaikki isot levyt paikoilleen, ja jaljella on enaa muutama harjapala, seka kirjahyllyn paalla ja toisella sivulla oleva kapeampi osa, joiden eristaminen tulee olemaan hankalaa ja sotkuista, ja jotka saatan jopa jattaa joulun jalkeen tehtaviksi.. Tosin yritan kylla jaksaa hoitaa homman loppuun ennen joulua, niin olisi sitten kokonaan tehty - mulla on taipumusta tehda kaikki melkein valmiiksi, ja jattaa sitten joku naurettavan pieni osa roikkumaan kuukausiksi / vuosiksi..
Dysonista hajosi yksi pikkusuutin - just se paras! Sen saisi kylla osittain korjattua jollain superliimalla, mutta sitten se ei enaa kaantyisi katevasti.. Taytyy tutkia, saisiko semmoista osaa ostettua erikseen, varsinkin kun meidan Dyson on sellainen vanhempi malli, jota ei enaa valmisteta.
Olin kerrankin muistanut laittaa ullakkotelkkarin paalle hommia tehdessani, joten katselin / kuuntelin pari elokuvaa siina ohella. Imuroin paivan viimeiset styroksipurut joskus iltakymmenen maissa, ja rojahdin sitten ullakkopedille katsomaan lisaa elokuvia ja popsimaan suklaata =D
Jossain vaiheessa siirryin taas alakertaan laptopille, ja katsoin samalla telkkarista taas yhden elokuvan. Irlannissa tulee aina joulukuussa oikein urakalla hyvia elokuvia telkkarista - niin paljon, ettei kaikkia edes ehdi katsoa, kun tulevat osin paallekkain eri kanavilta, eika muutenkaan viitsi ihan koko aikaa katsoa telkkaria.

Attic insulation...