DSCN9355.jpg

Alkuun muutama torstai-illan kuva. Tuo patiolla oleva kisu on sellainen harvemmin vieraileva ulkokissa, jolla todennäköisesti on koti tässä lähistöllä, toisin kuin niillä vakioulkokissoilla, jotka eivät uskalla tulla metriä lähemmäksi..

Tämä kissa on hyvin ruokitun oloinen, ja saan rapsutella ihan rauhassa - tosi ihana ja luottavainen kissa =)

DSCN9353.jpg    DSCN9354.jpg

Katselivat Cuddlesin kanssa toisiaan lasin läpi..

DSCN9356.jpg    DSCN9357.jpg

Tein vaivatonta iltapalaa. Perunoita, sieniä, nakkeja, ja kokonaisia valkosipulinkynsiä (kuorineen), öljyä, suolaa, mustapippuria, kuivattua rosmariinia.. N. 45 minuuttia uunissa (foliopaketissa). Nom.

DSCN9358.jpg

Seuraavalla kerralla laitan vielä enemmän valkosipulia. Se oli ihanaa pehmeää mössöä, mmm..

kitties.jpg    DSCN9359.jpg

Perjantaina(kin) heräsin melko myöhään. Kissat lojuivat rakkaassa laatikossaan (ja sen katolla), kun kokosin itselleni aamupalaa - edellisen illan uunimuonan jämät, kahvia ja appelsiinimehua.

DSCN9361.jpg    DSCN9362.jpg

Katsoin urakalla Masterchef Australia -jaksoja. Yhdessä jaksossa oli haasteena upea vaniljakakku, joten popsin katsellessa virallisesti hapantunutta red velvet -kakkua, joka kuitenkin maistui vielä ihan hyvältä.

DSCN9363.jpg

Ilma oli enimmäkseen harmaa, ja jossain vaiheessa oli sadettakin. Ihan hyvä päivä laiskotella kotona.

DSCN9365.jpg    DSCN9364.jpg

Raivasin hiukan keittiön työtasoa..

DSCN9366.jpg

Keittiön pöytä on taas varastotilassa, kuten kuvasta (yllä) näkyy.. Pitäisi ostaa jotain muovisia säilytyslaatikoita, mitä sietäisi katsella keittiössä, niin saisi raivattua tavarat pois pöydältä. Tarvitsen sellaisia laatikoita, mitkä voi sulkea tiiviisti, kun taloon tunkee etanoita yms. öttiäisiä. Kaappitilaa ei ole tarpeeksi. (Tavaraahan ei missään nimessä ole liikaa, ysk..)

DSCN9367.jpg    DSCN9368.jpg

Perjantain pääateria oli pino kolmiovoikkoja, ja myöhemmin harjoitin alkoholismia, kun muistin että joulun alla ostetuista neljästä minipullosta oli vielä pari avaamatta. Nyt on vain yksi.

DSCN9371.jpg

Cuddles..

DSCN9370.jpg    DSCN9372.jpg

Cara..

DSCN9373.jpg    DSCN9374.jpg

Jatkoin leivällä elämistä, kun pari minipatonkia oli taas ehtinyt kuivahtaa. Tein niistä valkosipuliuunivoikkoja, ja toivottavasti jämät ovat vielä OK lauantain aamupalaksi - vaikka mikron kautta..

DSCN9375.jpg

Hiukan vitutti, kun Masterchef Australian kakkoskautta seuratessa, monta kertaa on tehnyt mieli googlettaa mitä kisasta pudonneet ihmiset ovat sittemmin tehneet (ts. ovatko edelleen alalla), mutten ole uskaltanut, etten vahingossa törmäisi sarjan lopputulokseen - sarja kun on jo viisi vuotta vanha, mutta loppui vastikään TLC-kanavalla, ja itse seuraan siis sieltä nauhoittamiani jaksoja.

Niin nyt olen sitten siinä vaiheessa, että kisassa on enää kaksi kilpailijaa mukana.. Viimeksi katsomassani jaksossa, molemmat olivat hankkimassa hiukan kokemusta australialaisten julkkiskokkien ravintoloissa (siis kumpikin tahollaan), ja lopuksi palasivat kisan omaan keittiöön, minne oli kutsuttu aiemmin pudonneet kilpailijat, joista osa sai valmistaa jonkun oman reseptinsä, muiden katsellessa.

Kisan parhaaksi reseptiksi oli nimetty tosi herkulliselta vaikuttava kanaruoka, ja sen ohessa ollut salaatti. Googletin kys. reseptin, ja eikös blogittaja sitten ollut laittanut sinne reseptin sekaan täysin tarpeettoman voittajaspoilerin, ilman mitään varoituksia! =(

Vittu.