DSCN9027.jpg

Tästä tulee ruokakuvapitoinen päivitys.. Yllä Bombay Pantryn ruokaa, josta kerron alempana lisää..

DSCN9023.jpg

Kun heräsin lauantaina niin myöhään, jotenkin tuntui ettei koko lauantaita ollut ollenkaan. Yllä kuitenkin lauantain iltapala - Reissumiestä parilla Gouda-viipaleella, ja mikromunakokkelilla. Nam..

DSCN9024.jpg

Sunnuntaina saavuin Bray'hin hiukan ennen yhtä, ja syötiin jauhelihapapumössöä muussin kera. Kahden jälkeen menin Tescoon nostamaan käteistä ja ostamaan pari korttia - pikku-R:lle sen ensikommuuniokortin, ja kummipojalle synttärikortin. Molemmille hiukan rahaa, niin saavat itse ostaa mitä haluavat.

Pikku-R perheineen olivat edelleen kirkolla, ja R kysyi josko tulisin sinne, ja mentäisiin yhdessä lounaalle johonkin. Se olisi kyllä ollut mukavaa, mutta en vaan jaksanut lähteä sinne asti, ja siihen ulkona syömiseen olisi kuitenkin mennyt suht. paljon aikaa.. Mun sunnuntaienergiat ovat sellaiset, että raastan itseni hereille aikaisemmin kuin huvittaisi, ajan Bray'hin, ja sitten istun suurimman osan aikaa sohvalla laptop ja/tai Pushy sylissäni, kunnes ajan kotiin.

Sovittiin sitten että tavataan joku toinen viikonloppu (kun tämä oli sellainen viimetipan idea), ja kävin pudottamassa ne kortit R:n postiluukusta - R kun näkee kummipoikaani paljon useammin kuin minä, niin jätin hänenkin korttinsa sinne. Sitten menin takaisin entiseen kotiin, ja parkkeerasin itseni sinne sohvalle =)

DSCN9025.jpg

D oli plarannut tilausruokamenuja, ja ehdotti Bombay Pantrya, jota kumpikaan ei ollut aiemmin kokeillut.

Koska ekan tilauslistan hinnaksi olisi tullut reilusti yli 30 euroa, päädyttiin tilaamaan "dinner for two", johon kuului kaksi alkupalaa (vaihtoehtoja oli kolme), kaksi vihannes- tai kana-pääruokaa, naan-leipä, ja riisi. Se oli vain hiukan yli 20 euroa.

Yllä ne alkupalat, ennenkuin leikattiin molemmat puoliksi ja jaettiin. Vasemmalla Batata Vada, oikealla Subz Bhajia. Noiden mukaan tuli kaksi erilaista dippiä, mutta jätettiin ne dipit naan-leipää varten. (Dipit näkyvät tuolla ylempänä, siinä ekassa kuvassa.. Se tumma dippi oli ihanaa, mutta itse en oikein tykkää minttupohjaisista dipeistä, eli maistoin kerran sitä vihreää, ja se jäi sitten siihen.. Ei se pahaa ollut, mutta en vaan halunnut enempää.)

Alkupalat olivat tosi hyviä, ja niistä tuli jonkin verran mieleen sri lankalaisten ystävieni kokkaamat pallerot, joita voisin syödä vaikka urakalla..

DSCN9026.jpg

Oma pääruokani oli Chicken Korma, ja D otti Chicken Tikka Masalan - vaihdettiin hiukan maistiaisia toistemme annoksista, eli tuo pienempi ja punaisempi on se Tikka Masala.. Molemmat olivat tosi hyviä, joskin kanapaloja olisi saanut olla enemmän per annos, koska kastiketta jäi todella paljon.. Toisaalta, otin jämäkastikkeet mukaani (kun D ei olisi käyttänyt omaansa), ja keitin kotona myöhemmin riisiä, sekoitin osaan Kormaa, osaan Tikka Masalaa, ja maanantain ja tiistain duunilounaat olivat siinä.

Katsottiin Dumb and Dumber To, käytiin Tescossa, ja sitten ajoin kotiin, pesin tukan, keitin ne em. riisit, ja menin nukkumaan.

DSCN9028.jpg

Duunin välipala-automaattiin tuli viime viikolla kuivattua mangoa (yllä vasemmalla). Ostin kokeeksi, vaikka en ole oikein ikinä tykännyt kuivatuista hedelmistä. Tuo oli kuitenkin todella hyvää!

Ostin sitten uteliaisuuttani Tescosta kuivattua mangoa (yllä oikealla), mutta se ei ollut ollenkaan niin hyvää - huomasin vasta maistaessa, että se oli makeutettua - yyhhh.. En osta uudelleen.

Jätin toisen Tescon mangopussin maanantaiksi, että voisin vertailla duunissa siihen parempaan kuivattuun mangoon.

DSCN9029.jpg

Tescon mango oli tosiaan irtokarkkimaista ja äkkimakeaa, mutta tuo toinen on makeuttamatonta, ja maistuu siis nimenomaan mangolle. Koostumuskin on mukavampi, väri kauniimpi, jne..

Olen nyt tämän viikon taas kymppivuorossa. Maanantaina osui kohdalle muutamia sellaisia hommia, että olisi tehnyt mieli hakata otsaa pöytään.. Oman teamin ihmiset (eikä vain ne uudet..) olivat sotkeneet, kun ei oltu ollenkaan luettu aiempia päivityksiä, ja sen seurauksena se itse asia oli sitten pyörinyt viikkotolkulla kuin tennispallo.. Meni aikaa, kun selvittelin asiaa emailitse sinne tänne, ja lopulta sitten selvisi myös, että toisaaltakin oli laitettu puutteellista tietoa, ja taas piti laittaa emailia sinne tänne.. Huoh.

Traumatisoin duuni-chatissa ihmisiä valistamalla heitä talipunkeista =D Satuin nimittäin lukemaan sellaisista artikkelin, jokunen päivä sitten, ja ihastuin potentiaaliseen traumatisointimateriaaliin.. Alla pari linkkiä suomenkielisiin juttuihin aiheesta;

Terveyskirjasto: Talipunkki

Tiede: Enimmäkseen harmiton

Sitten on vielä tämä Youtube-video, missä (n. 00:30 kohdalla) talipunkki munii munan..

Talipunkeilla ei ole anusta, joten eivät voi elinaikanaan tuubata - kärsivät raukat ummetuksesta, kunnes kuolevat paskahalvaukseen, ja ripuloivat naamallesi. Talipunkkeja on siis jokaisella puberteetin saavuttaneella ihmisellä. Olet kävelevä yhteisö - hyviä uutisia kaikille yksinäisyydestä kärsiville =D

Jos menisin nukkumaan..