In the kitchen

En tainnut viela blogittaa kuvaa mustasta puuvillabolerosta? No, tassa! Siis aivan ihanteellinen vaate - pitkat hihat, muttei kuitenkaan mikaan kuuma jakkutakkimikalie, vaan just sen verran kangasta, etta hihat pysyvat paalla (oikeastaan vahan sama idea kuin mun talviversiossa, eli sukkahousuhihoissa, lol..). Varsinkin kun melkein kaikki kesapaidat tuntuvat nykyisin olevan joko hihattomia tai tosi lyhythihaisia, niin tallaiselle on kayttoa. Olisin mieluusti ostanut toisenkin, mutta varivaihtoehtoina oli mustan lisaksi vain yrjopinkki ja yrjolohipinkki =/ Olisi ollut edes joku natti pinkki, niin olisin voinut ostaakin, mutta ei.. Enka viitsinyt ostaa kahta mustaa.
Toi mustavalkoinen paita on aidin lahettama, ehka viime- tai toissakesana. Muuten kiva, mutta havaitsin taas eilen illalla, etta se ei ole paras vaate edes kevyella tuulenvireella, jos kasilla on muuta tekemista kuin nykia lentelevaa paitaa alas =D (Kuvasin siis videota keikalta, ja tuuli puhalteli paitaa arsyttavasti..)
Farkut Dunnesista, joskus ennenkuin havaitsin, etta jopa Dunnesin halpafarkuissa on eri pituuksia.. (Joo, olin miljoona vuotta ilman farkkuja, etta ei kai sita nyt heti voi kaikkea muistaa..) Nuo olivat siis liian lyhyet, mutta kun ratkoin lahkeet auki, sain vahan lisaa pituutta. Niita on pestykin moneen otteeseen ratkomisen jalkeen, mutta edelleen ratkotut kohdat pyrkivat taipumaan takaisin :o Ma mietin, josko ompelisi niihin jotkut hippikoristereunat, mutta ei mulla ole mitaan sopivaa materiaalia =/
Monot myos Dunnesista, ja ovatkin olleet tosi hyvat kesamonot! Helposti jalkaan ja pois, mukavat, eivatka ole liukkaat!!
Ai joo, en ole varmaan blogittanut vaaleanharmaata kesaneuletakkiakaan.. Pitaa rapsia sekin joku paiva.
t: trendi-Stello