Late Christmas snack in the attic

Laitan nyt muutamia sekalaisia rapsyja tahan.. Tuossa ylla jouluinen lohivoikkopala lauantailta - avasin myos kaksi viimeista crackeria, joista tuli pinsetit ja sellainen metallinen 'puzzle'. Olin jo aiemmin saanut vastaavasta crackerista kenkalusikan! John oli ostanut Dunnesista noita - niissa oli tosi kaytannollisia juttuja, kuten kyna, minishakkisetti, minityokalupakkaus, jne.. Aika erikoisia, verrattuna siihen muovikraasaan mita noista yleensa tulee! Himoitsin sita minishakkia, mutta ei tarpannyt =( (En pelaa, mutta olisin voinut opetella)

Christmas present for myself Christmas presents for myself Christmas presents for myself - romantic moment! Christmas presents for myself - arse wipe? (Screen wipe, really..)

Ylla noi pari otusta ovat joululahjoja itselleni. Ostin pikku-R:lle isomman version tuosta punaisesta otuksesta, ja ihastuin siihen niin, etta ostin itselleni pienen version. Possu on se monitorinputsaaja - Danielille ostin leijonaversion.

Thatsit and yet another nap spot.. Oimo was napping in a funny position, but I missed it as he was just moving..
Kissojen ullakkopisteita.. Thatsit loysi ainakin hetkeksi uuden spotin tuosta pahvilaatikkokirjahyllyn paalta, mutta taisi olla siina vaan huomionhakuisesti, kun Ed oli taalla. Oimo puolestaan veteli nokosia todella hupaisassa asennossa, mutta valitettavasti ehti just liikahtaa, kun olin ottamassa kuvaa. Siina ekassa asennossa ei nakynyt ollenkaan tassuja, ja otsa oli peittoa vasten, ihan kuin olisi unissaan puskenut kuin biisoni, tms..

Xyron 510 sticker maker, etc. Christmas present from Daniel Magazine ad cutting, stickerised with Xyron 510

Tuossa sitten Xyron 510, jonka sain joululahjaksi Danielilta, ja toisessa kuvassa lehtimainoksesta leikattu resepti, josta tein Xyronilla tarran. Ihana vempain, kun inhoan liiman levittamista paperille - jos haluaa reunoista siististi liimatut, liimaa on pakko levittaa vahan "yli", ja se taas vaatii joko erillisen liimausalustan tai askartelutason jatkuvaa putsaamista liimausten valilla.. Xyronilla menee postikortin levyiset tai pienemmat jutut katevasti masiinan lapi (toimii manuaalisesti, vipua veivaamalla), ja niihin tulee pitava ja siisti liimapinta - mukana tulee myos taustapaperi, eli niita ei tarvitse liimata heti. Lisaksi pienia yksityiskohtia voi leikata tarkemmin vasta sen jalkeen kun liimapinta on jo laitettu, eli mitaan ei mene Xyronissa ruttuun. Tuohon reseptiinkin leikkasin reiat vasta Xyron-kasittelyn jalkeen. Valitettavasti Daniel ei tullut katsoneeksi paljonko taytekasetit maksavat.. Tuohon saa siis tarrajutun lisaksi myos laminaattikasettia yms. Olin jossain vaiheessa askartelukaupan Xyron-demossa (kirjoitin siita varmaan tannekin - tai ainakin Stello Blogin puolelle), ja sain sellaisen kasityksen, etta nuo Xyronin tuotteet toimivat samalla idealla kuin printterit ja mustekasetit, eli itse masiina ei valttamatta maksa niin paljon (vaikka ne hienoimmat laitteet kylla maksavat AIKA paljon..), mutta kun siihen ostaa valttamattomia lisajuttuja, kuten tarrarullia tms., niin niista joutuukin sitten maksamaan sen verran, ettei valttamatta tule kaytettya ihan joka paiva.. Tassa vaiheessa en osaa viela sanoa, kauanko yksi rulla kestaa. Vempaimen mukana siis tuli vain tuo valmiiksi asennettu tarrarulla.
Jokaisen tarran alkuun jaa muutaman sentin hukkakaistale, joten yritin 'saastaa' rullaa ja ajaa useampia kuvia perakkain laitteen lapi. Se ei oikein toiminut.. Vierekkain voi kylla helposti ajaa kapeampia kuvia, mutta perakkain ajaessa kuvien reunat jaavat helposti paallekkain, niin etta vain toiseen tulee liimapinta siihen kohtaan. Jos haluaa olla ihan varma, ettei niin kay, hukkapalaa tulee suunnilleen saman verran kuin erikseen tehtyna. Silti, olen ihastunut laitteen katevyyteen!

Mizzoni Original Irish (again..)

Eilen oli vaihteeksi pizza-ilta.. Mizzonin "Original Irish", jalleen kerran =)