080529htreeh.jpg
H:lla ei taas tanaan ollut laksyja, eika hanella ollut talla kertaa edes varikynia mukana, mutta onneksi mulla oli sentaan lyijykyna, kumi ja viivotin taalla alakerrassa (=muut askartelutarvikkeet yms. ullakolla), ja RTE Guiden mukana tulleet variliidut, joita tosin on vain kuusi.
Ehdotin, etta H piirtaisi jotain, ja sitten kirjoittaisimme kuvasta loytyvia asioita sanoina. Hanta ei oikein huvittanut, mutta han ehdotti, etta kertoisi tarinan, piirtaisi siita kuvan, ja sitten kirjoittaisimme sen. No sehan sopi! Tuossa yllaolevassa kuvassa on H:n kirsikkapuutarina (hoh, en muista mika on tree house suomeksi! siis sellainen puuhun rakennettu leikkimokin tapainen) kuvituksineen - H on itse siella puutonossaan, ja alhaalla aitinsa kaskee hanta tulemaan alas..
Yritin houkutella, jos olisimme viela piirtaneet tai kirjoittaneet jotain, mutta H:lla oli kuulemma kirjoittamisesta jo kasi kipea (ihania nuo lasten tekosyyt..), eli siirryimme sitten taas pukemaan virtuaalinukkeja.. Se on kieltamatta hauskaa, ja olen kaynyt pukemassa virtuaalinukkeja myos itsekseni! Kuvamateriaalia loytyy Facebook-kansiosta..
080529eurosh1.jpg
Kun olin saattanut H:n kotiin, paatin menna ostamaan eurokaupasta varikynia. Omani ovat sellaisia aika kalliita, ja H:lla on aika ronskit otteet kynien suhteen, eli en haluaisi uhrata kyniani lainaamalla niita hanelle, mutta olisi kuitenkin kiva etta meilla olisi jotain perustarvikkeita, ettei hanen tarvitse aina raahata omiaan mukana. Sainkin €12 yhteishintaan runsaasti kynia! Main Streetilla on kaksi erilaista eurokauppaa, ja vaikka yleensa kayn siina mika on meista kauempana, siina lahemmassa on paremmat varikynavalikoimat, joten menin tietysti sinne. Ylla ostokseni. Hankin omenanvihrean muovilaatikon tarvikkeita varten, Dora the Explorer varitys- ja aktiviteettikirjan, pakkauksen lyijykynia (sis. terotin, nelja erillista kumia ja kaksi kynan ymparille laitettavaa kumijuttua, joista saa tukevamman otteen kuin pelkasta kynasta), pakkauksen hauskoja elainkumeja, joiden jalkoja voi liikuttaa (H voi vieda ainakin yhden kotiinsa, jos haluaa), ja kaksi erilaista varikynapakkausta, joista toisessa oli kolmet erilaiset tussit, toisessa tussit, puuvarit ja variliidut. Kaikkien hinta oli se €2, eli ei paha.
080529eurosh2.jpg
Kotiin kavellessa aurinko porotti edelleen, ja olin vahan janoinen. Se siiderikauppa (offie) nyt sattui olemaan siina matkan varrella, joten..... =D
Taidan nyysia tuolta yhdet tussit itselleni ja piirrella vahan..
080529eurosh3.jpg