...miten mötkölle saatiin nimi:

070123name1.jpg
Mötkö totesi, että Irlannissa on kivaa.. Aloimme yhdessä laatia listaa mahdollisista nimistä, joista hän voisi poimia omansa..

070123name2.jpg
Sokerihumalan edetessä, mötkö innostui itsekin raapustamaan hieman suuruudenhulluja nimiehdotuksia..

070123name3.jpg
Mötköltä piti ottaa kynä pois, kun alkoi karata hiukan mopo käsistä, mutta kirjoitin kuitenkin hänen omia ehdotuksiaankin vielä listalle.. Lopulta katsoimme listan tarpeeksi pitkäksi arvontaa varten.. Untamo, Pertti, Touko, Kyrpele, Nils-Håkan, Hans-Jürgen, Vittorio, Frog Daddy 2020, HRH Doctor Saint Miguel..., Juomari Hurmio, Svante, Kääkkähörpäke (tämä oli mötkön omista ehdotuksista se, joka aiheutti hänelle hihityskohtauksen, kun kuvitteli miten vaikeaa naapureiden olisi lausua se..), Valto Voittaja, tai Gustav (Gusse), olisi tuleva mötkön nimeksi.

070123name4.jpg
Nimiehdotukset leikattiin suikaleiksi ja puristeltiin pieniksi palloiksi (no, melkein palloiksi..). Niistä aloimme sitten arpoa uutta nimeä, niin että meillä molemmilla oli nostettavan nimen suhteen veto-oikeus.

070123name5.jpg
Niin siinä sitten kävi, että viimeinen arpalippu voitti nimiarvonnan..

070123name6.jpg
Saanko esitellä, Nils-Håkan! Kyselin moneen kertaan, onko hän nyt aivan varma asiasta, mutta muikea hymy ja ruåtsalaisen å:n aiheuttama hörönauru lopulta vakuuttivat minutkin. Syyttäköön itseään, jos melkein kukaan ei osaa lausua nimeä oikein.