Ballinafunshoge at night

U.k. oli eilen taalla, ja rapsittiin ensin kuvia satamassa, minka jalkeen lahdettiin spontaanisti Ashfordiin. Sielta jatkettiin Roundwoodiin, Sally Gapille, Glenmacnassille, Laragh'an, ja Glenmalureen, kun u.k. halusi nahda Lugnaquillan (pimeassa) =D Naytin sitten samalla myos Ballinafunshogen putouksen - ylla kuva sielta (kuvassa siis auton valot, jotka han jatti valaisemaan polkua, kun meilla oli muuten vain pieni LED-taskulamppu).

Sitten kaytiin Glenmalure Inn'issa, ja palattiin Laragh'n lapi takaisin Roundwoodiin, mista haettiin pikaruokaa. Palattiin Bray'hin, ja kavin pikaisesti heittamassa yhden kassin ja tripodin kotiin, kun en ajatellut enaa tarvitsevani niita kamoja. Lopulta mentiin Harbour Bar'iin, mista ihme kylla loytyi vapaa sohva, jonka vierella oli jopa outlet (suomeksi? siis mihin topseli tokataan seinaan) - laptopin akku nimittain kuoli jo kauan sitten, ja naytin u.k:lle kaikki kuvat mita onnistuin pelastamaan hanen vanhoista puhelimistaan, ja lisaksi muita kuvia. Oli tarkoitus myos tehda muutamia nettijuttuja yhdessa, mutta ilmeisesti vain C tietaa Harbour Bar'in wifin salasanan, enka sitten enaa nahnyt C'ia, joten pakkasin koneen pois, kun oltiin katsottu kuvat kansioista.

Pubi meni sulki, ja mentiin satamaan rapsimaan viela lisaa kuvia. Nama myohaiskuvat olivat ihan spontaaneja, kameran asetukset aika perseellaan, tripodi siis jo kotona, jne.. =D Mun oli tarkoitus ottaa lisaa kuvia u.k:sta, mutta han sitten innostuikin rapsimaan urakalla kuvia minusta. Ma en netita hanesta ottamiani kuvia ennenkuin han on nahnyt netityskelpoiset versiot ja antanut luvan netitykseen (poikkeuksena nuo silhuettimaiset..).

Night snaps at Bray Harbour Night snaps at Bray Harbour

Night snaps at Bray Harbour Night snaps at Bray Harbour

Tuli taas turistua aamuneljaan asti.

Night snaps at Bray Harbour Night snaps at Bray Harbour