Jos joku varaa tai ostaa jotain minun kauttani, niin etta asiaan liittyy mitaan omia tietojani, oletan sen jonkun hoitavan oman osuutensa ongelmitta (tai jos ei hoida, niin kuolkoon saatana persmataan, tms.). Viime viikolla varasin anopille flunssarokotusajan taman viikon maanantaiksi - han nimenomaan halusi varata sen ajan, ja halusi sen talle viikolle, kun viime viikolla oli viela jaakausi, joka oli tosin maanantaiksi jo sulanut pois. Kysyin tarkkaan mihin aikaan hanelle sopisi parhaiten, ja varasin sitten ajan sen mukaan. Kirjoitin hanelle ylos ajan, paivayksen, osoitteen ja kaikki mahd. tiedot. Ajanvarauksen yhteydessa, laitoin tietoihin oman email-osoitteeni ja kannykkanumeroni, kun anopilla ei ole sellaisia.

Se saatana ei ollut mennyt sinne rokotettavaksi, eika edes vaivautunut perumaan aikaansa! Olisi voinut edes mainita mulle, niin olisin itse perunut sen hanen puolestaan. Tama selvisi vasta tanaan, kun rupesin miettimaan, etta han ei ole maininnut mitaan kys. rokotuksesta, ja Daniel sitten kysyi asiaa.. Oli kuulemma ollut niin "huono ilma", etta han paatti olla menematta. Ei pida paikkaansa. Saattoi kylla tihuttaa vetta, mutta vesisade ei ikina ole pidatellyt hanta, ja kelin puolesta maanantai oli jo taysin sulaa, eli kavely oli ihan turvallista.

Mua arsyttaa asia sen takia, etta omat yhteystietoni olivat kaytossa. En halua yhteystietojeni paatyvan johonkin vitun lusmulistalle kayttamatta jaaneista ajoista. Ei silla virallisesti ole mitaan valia, mutta se vituttaa MINUA, joten anoppi saa puolestani kuolla persmataan - mieluiten heti. Eika kannata tulla kyselemaan uutta aikavarausta mun kauttani. Varatkoon saatana itse aikansa. Itse meni ryssimaan.