Menin aamuviidelta satamaan, kun oli viela melkein pimeaa, mutta horisontissa oli jo merkkeja auringonnoususta. (Paljon kuvia tulossa joskus - en ole ehtinyt/jaksanut netittaa kuvia parin viikon ajalta, eli pitaa kuvasessioida tassa joku paiva.. Videoitakin on viela muutama lyhyempi, jotka netitan myohemmin..) Meninkin varsinaisesti kuvaamaan varikasta aamutaivasta, mutta paadyin saamaan privaattiesityksen delfiineilta! =D
Olin juuri alkanut kuvata yllaolevaa videota, josta piti siis tulla 360 asteen satamavideo, kun kuulin delfiinien hyppaavan oikealla puolellani.. Halusin kuitenkin sen satamavideon, joten jatkoin sen kuvaamista, joskin hiukan suunniteltua nopeampaan tahtiin, etta paasisin palaamaan delfiinikohtaan pikaisemmin.
Mulla ei ollut aavistustakaan missa kohtaa delfiinit seuraavaksi palaisivat nakyville, joten videolla on odottelua ja pikaisia kaannoksia sinne tanne.. Kannattaa kuitenkin katsoa se kokonaan, koska siella loppupuolella on muutamia aika hienoja hyppyja auringonnousua vasten..
Kavelin kotiin hymyillen kuin riemuidiootti, laitoin videon menemaan youtubelle, ja menin nukkumaan ennenkuin tormaisin kumpaankaan pro-ilonpilaajaan. Toki myohemmin sain sitten eksperttiohjeistusta kuinka vaarin olin kuvannut videon, ja miten se olisi pitanyt kuvata - ja tuttuun tapaan siis tietysti ennenkuin ekspertti oli vaivautunut edes katsomaan koko videota.
Jos menisikin tasta plaraamaan asuntosivuja..