DSCN3766-normal.jpg

Ajokoe lähestyy, ja se on Wicklow'ssa, joten kävin muutama tunti sitten yöajelulla, totuttelemassa hiukan ahtaaseen kaupunkiin. (Ajoin viikko sitten, viimeisillä pakollisilla ajotunneillani, kaikki kolme mahdollista ajokoereittiä läpi, joten hiukan ideaa mitä odottaa..)

Kuvassa on D:n uusi Garmin, jota latasin samalla. Olin tankannut matkalla, ja ostanut Kilmacanoguen bensikseltä sushia, joten pidin tuolla Murroughsin teollisuusalueella sushi-tauon, samalla kun plarasin IKEAn uutta kuvastoa..

DSCN3767-normal.jpg

Hihittelin siinä itsekseni, kun mietin miten epäilyttävältä näytin linnunpaskaisessa autossa, sisävalo päällä, pimeällä teollisuusalueella, lehteä selaten ja sushia syöden.. Just joku stereotyyppi perheenäiti "huomaamattomasti" ostamassa tai myymässä herbaaleja, tms. =D

Jotkut kävivät siinä ottamassa mustasta urheiluautosta ns. kaiken irti (ajamalla - ei osina), ja mietin että ehkei kuitenkaan kannattaisi jäädä sinne plaraamaan ihan koko kuvastoa läpi. Menin sitten ajamaan yhden mahdollisista ajokoereiteistä, ajelin myös hiukan sinne tänne pitkin keskustaa, ja sitten melkein Brittas Bay'lle asti ja takaisin.

Kotiin palatessa, ajoin Rathnew'sta landereittiä pitkin, kun se on pimeälläkin mukavampi kuin tylsä N11. (Saavuin kotiin juuri sopivasti ennen kahta The Big Bang Theory -jaksoa! Katson niitä alakerran telkkarista melkein joka yö, kun Nosferatu on mennyt nukkumaan..)

DSCN3724-normal.jpg

Kuvat on printattu ja leikattu jo valmiiksi, mutta en vielä tiedä anonko uutta harjoittelijakorttia vai ajokorttia - riippuu ajokokeesta.