Mulla on edelleen paljon kuvia netitettavana - parhaillaan puuhailen viime sunnuntaisen lentonaytoksen kuvien parissa, joista ensimmaiset ehdin jo netittaakin. Niiden lisaksi on kuvia ilta-ajelulta vuorilla, sekalaisia kotirapsyja, Avondale House and Forest Park -reissu, yms. (Viimeksi mainitun reissun kuvista viskasinkin jo osan Facebookiin, etta sielta voi vilkaista, jos on listallani.. Kys. kuvia nakyy myos suomenkielisella "Metsa" FB-sivulla..)

Sitten pitaisi muokata yhden ikivanhan asiakkaan saittia, mika on sikali ongelmallista, etta flash source tiedostot ovat vanhalla koneellani, joka on ollut jo useamman vuoden levallaan pitkin olohuonetta yms., eli en paase kasiksi kys. tiedostoihin, eika hotsittaisi luoda uusia, mutta kai se on pakko.. *huoh*

Nyt on myos perjantai, eli tulossa taas kolme paivaa Summerfestin viikonloppukeikkoja ja muita tapahtumia, mista tulee varmaan otettua paljon lisaa kuvia.. Ja maanantaina Tinahely Show, missa otan varmaan satoja kuvia - aion ainakin ottaa pervoja kuvia Belgian Blue -lehmien "ihmismaisista" ahtereista! =D (Aiheen tiimoilta syntyi muuten eilen varsin valistava puhelinkeskustelu universumin keskipisteen kanssa! Hih.. Edellisena paivana seurasin puhelimitse jotain harkien ajoa paikasta toiseen, kunnes meteli nousi liian kovaksi. Nimim. haluan landelle.)

Toivottavasti keskiviikkona ei sada. Siita vaikuttaisi muuten tulevan hyva paiva. Ehka.