Tipi project materials Tipi project materials

Tanaan paasimme vihdoin H:n kanssa alkuun tiipii-projektissa. Naista materiaalikuvista puuttuu viela D:n antama saamiska, josta teemme ehka lattian..

Tipi project materials Tipi project materials

Olinkin unohtanut miten katevaa kuumaliima on.. =D Aloitimme tekemalla kahdesta muropaketista pohjan, jonka sitten paallystimme vihrealla maisemointipaperilla;

Tipi project - cereal box base Tipi project - cereal box base

Sitten aloimme koota tiipiin runkoa. Siita tuli kahdeksantikkuinen, kun saastimme pari tikkua suljettavaa savupiippu- / ovilappasysteemia varten (pitaakin plarata viela jotain nettikuvia aiheesta ja saveltaa sitten joku oma miniversio siita..) Lisaksi pari tikkua jai viela nuotiotarkoituksiin. Runkotikut on liimattu alustaan kuumaliimalla, ja kokoamisvaiheessa pidimme tikkuja yhdessa tuollaisella pussinsulkijamaisella jutulla.. Lopuksi kiinnitimme ne paremmin ompelulangalla.

Tipi project - the frame Tipi project - the frame

Myos H ihastui kuumaliimapyssyyn, ja haluaa kuulemma itselleenkin sellaisen. Kiinnitimme tiipiin sisaverhoilunkin kokonaan kuumaliiman avulla - materiaali oli peraisin H:n pikkuveljen pieneksi jaaneesta vauva-asusta;

Tipi project - the lining Tipi project - the lining and a bed

H oli aivan innoissaan, kun paasimme sisaverhoiluun asti ja tiipii alkoi jo nayttaa asuttavammalta =D Han teki sinne pari aikuisten petia ja pari lasten petia, jotka liimaamme sitten paikoilleen, kun olemme ensin liimanneet lattian ja tulisijan. Suojavaatteen liimaus jaanee viimeiseksi, ja tietty lopuksi tehdaan viela maisemointia yms. siihen ymparille..

Tipi project - the lining and a bed Tipi project - the lining

Tuossa ylla oikealla nakyy sisaverhoilun "takasauma", jonka suhteen oli mieleton tuuri - vauva-asusta tuli kaksi isohkoa kangaspalaa, joista toinen oli pienempi.. Aloitimme sisaverhoilun kiinnityksen oviaukon reunoista, ja ihan sattumalta, tuohon takasaumaan paastyamme, kangasta riitti paallekkain juuri sen verran etta saimme sen kuumaliimattua yhteen! =D (Olin miettinyt, etta tarvittaessa voisimme leikata taytepalan kys. asun hihasta..)

Tipi project - the lining and beds

Nain pitkalle paastiin siis ekana askartelupaivana, ja homma jatkuu joko huomenna laksyjen jalkeen, tai mahd. perjantaina. Palautuspaiva on vasta 31/1, eli tassa ehtii hyvin puuhata projektin parissa ilman paniikkia.