DSCN9591.jpg

DSCN9589.jpg    DSCN9590.jpg

Yllä sunnuntain Pekingin ankka - nom.. Menin Bray'hin, ja ankanpuolikkaat olivat juuri valmiina uunissa. Ollaan joskus aiemminkin popsittu kys. muonaa, mutta ollaan jaettu se ankanpuolikas (yms.), mikä ei ole oikein ollut tarpeeksi. Nyt D oli sitten hommannut molemmille oman. Ei näyttänyt niin isolta, mutta itse en jaksanut kaikkea kerralla, vaan ankkaa jäi suht. reilusti, ja popsin sen sitten myöhemmin. Kaikki muu tulee siis paketissa, mutta sipulit tietty erikseen.

DSCN9592.jpg    DSCN9593.jpg

Pushy meni nukkumaan, ja ulkona oli suhteellisen kaunista, joten lähdettiin ajelulle, tarkoituksena mennä intialaiseen veistospuistoon, kun itse en käynyt siellä ollenkaan viime kesänä. Perillä kuitenkin muistettiin, ettei sinne kannata mennä sunnuntaina - liikaa ihmisiä (siis muutama auto parkkiksella). Jatkettiin Laragh'an kahville.

DSCN9596.jpg

DSCN9595.jpg    DSCN9594.jpg

Olipa vaikeaa saada kunnon kahvia.. Tuossa kahvilassa on kyllä yleensä ollut ihan hyvä kahvi, mutta nyt oli jotain häikkää masiinassa, kun kahvi maistui tiskivedeltä.. Juotiin kahvia tuossa "kujalla", ja lopulta D päätti käydä sanomassa kahveista, kun oltiin aikamme irvistelty..

No, kahvilassa laittoivat sitten heti meille uudet kahvit, mutta jos ekassa tiskivedessä oli ollut hitunen kahviaromia, niin nyt ei kyllä ollut kahvista merkkiäkään - joskin maitovaahto oli ryhdikkäämpi.

D palautti nekin kahvit - oltiin otettu aiemmat kahvit pahvimukeihin, kun juotiin tuolla ulkona, mutta nyt saatiin kahvit laseissa. Valitettavasti, ihan samaa kuraa, mutta ei kehdattu enää palauttaa, vaan ryystettiin sitten ne kurat, ja palattiin Bray'hin juomaan oikeaa kahvia.

DSCN9597.jpg

Sain mäkkäriminionin..

DSCN9598.jpg    DSCN9599.jpg

Kun oli taas keskiyövuoroviikko tulossa, jäin katsomaan elokuvaa, jota yritettiin katsoa kai joskus pari viikkoa aiemmin, mutta silloin telkkaripuljun vuokravalikossa oli ongelmia, eikä vuokrattuja elokuvia voinut katsoa ollenkaan.

Tilattiin taas Bombay Pantry -ruokaa, nom!

Elokuva oli Kingsman - todella viihdyttävä! Elementtejä monista muista elokuvista, mutta silti ihan omanlaisensa..

Saavuin kotiin vasta yhden jälkeen, pesin hiukset, ja menin nukkumaan - ns. liian aikaisin normaaliin keskiyövuororutiiniin nähden, mutta olin todella väsynyt.

DSCN9600.jpg    DSCN9603.jpg

Maanantaiaamuna nillitin sitten emailitse vakuutusyhtiölle, kun autovakuutusläpyskää ei ole vielä tullut, ja lupasivat rimpaista tiistaina ennenkuin menen duuniin.

Duunimatkalla se auton varoitusvalo meni TAAS päälle! Ei sitten johtunutkaan siitä lauantaina vaihdetusta osasta - joka tosin oli sen verran hajalla, että hyvä kun tuli vaihdettua joka tapauksessa.

Rimpaisin korjaamolle, ja M lupasi googlettaa viikon mittaan, josko keksittäisiin mistä johtuu, että se varoitusvalo menee päälle, kun autossa ei kuitenkaan ole mitään vikaa. Eihän se muuten niin haittaisi, mutta entäs jos autoon joskus tuleekin ihan oikea vika? Olisi siis kiva saada varoitusvalo toimimaan tarkoitetulla tavalla, eikä ihan miten sattuu..

Maanantai meni taas ihan huomaamatta, kun oli sen verran kiirettä.

Teki mieli mennä heti nukkumaan, mutta piti pestä pyykkiä..

Katsoin sitten odotellessa kolmannen jakson Humans -sarjasta. Se on aika kiehtova.

Nyt ripustamaan pyykit, ja sitten nukkumaan.