061125craft08s.jpg
Lähestyivät taas askartelukaupasta (Premier Arts & Craft Store, Florence Road, Bray - demo tiedossa, ensi lauantaina 2/12, mitä ilmeisimmin taas 10am-4pm) ja tarjosivat ilmaista preview-goody bagia. Mullehan kelpaa! =D
Postitin laajemman version Bray Forumilla, missä enemmän ja isompia kuvia - tästä sinne. Se on tosin englanniksi.
061125craft09s.jpg
Ehkä innostavin goody bagin mukana tulleista vempaimista on tuo yllä olevan kuvan tarrantekovekotin, jolla voi (ainakin ohjeen mukaan) näppärästi ja helposti tehdä max. 3,5cm leveitä tarroja esim. pienistä valokuvista, punch-outeista, tms. Koska ryntäsin suoraan (tai no, ruokakaupan kautta) kaupasta kotiin kuvaamaan goody bagin sisällön, käsittelemään kuvat, ja sitten postittamaan ne sinne tänne, en ole vielä tuota kokeillut, mutta taitaa olla askarteluilta tulossa.. ostin oheen punkkuakin =D
061125craft01s.jpg
Ensi lauantain demo keskittyy nimenomaan Xyronin tuotteisiin, joista nuo isommat ovat aika hintavia, joskin myös varsin kiinnostavia. Goody bagissa tuli tuoteinfoa ja muutamia pienempiä vempaimia, mutta nuo isot tulevat olemaan lauantaina myös alennuksessa. Harkitsen niistä halvimman ostamista - se laminoisi, tekisi tarroja, kortteja, jne.. Tarkempaa hintatietoa löytyy tuolta foorumin puolelta, seuraa em. linkkiä. Jos olisi varaa, niin ostaisin nuo kaikki vempaimet! Käyttöä kyllä olisi..
061125craft12s.jpg
Goody bagissa on myös Xyronin pieni leikekirja, jonka mukana sopivia papereita, tageja, paperiliittimiä, ja kirjaintarroja - ks. alla:
061125craft14s.jpg
Varsinkin nuo kirjaintarrat ilahduttivat, koska niitä on aika monta arkkia, ja mukana on jopa umlauteja ja muita erikoiskirjaimia, joita valitettavasti harvemmin näkee, ainakaan englanninkielisille markkinoille tehdyissä kirjainpaketeissa.
Mutta nyt pullo auki ja ullakolle leikkaamaan, liimaamaan ja askartelemaan! Tai pitäisköhän ensin syödä jotain...