Ylla taas vahan maalaistiella ajoa.. En malttaisi odottaa, etta saadaan ostettua digivideokamera, mutta sita ennen on niin monta tarkeampaa asiaa..



Tanaan meilla oli Suzuki mukana, kun Daniel halusi paasta kunnolla testaamaan sita. Parraa ei ole viela rekisteroity, joten silla ei voi ajella ihan missa tahansa. Tahan mennessa Daniel on kokeillut sita lahinna talomme takana olevan entisen teurastamon (nyk. Bray Lakersin tilat) parkkipaikalla, mutta se on pieni, eika siina paase pahemmin revittelemaan. Tanaan siis pistettiin parra perakarryyn (?) ja ajettiin Glenmalureen, missa tuo pitka tie on kylla ihan julkinen tie, mutta se on umpikuja, ja ainoa liikenne on paikalliset asukkaat ja satunnaiset turistit.



Kotoa lahtiessa oli aurinkoista, matkan alkuvaiheissa oli sellaiset sadepilvet, etta melkein kaannyttiin takaisin, mutta paatettiin kuitenkin menna Glenmalureen asti. Se kannattikin, koska sinne paastessamme oli taas enimmakseen aurinkoista! Pieni tihkusade kylla ajoi meidat hetkeksi autoon (ja onneksi otin Suzukia varten suojapeitteen mukaan), mutta sitten oli taas aurinkoista.



Siina sorapaikan vierella oli lehmia ja lampaita, joille kavin juttelemassa puron yli =D Purolla oli myos kaynyt lauma kauriita, joiden jaljet nakyivat selvasti marassa hiekassa.



Lopulta Danielilla oli parra ja farkunlahkeet rapaisina, ja farkkujen polveen tuli myos pieni reika (sorapinon toisella puolen on sellainen kapea kohta, mika ei nay videoilla, kun olin liian laiska kavellakseni tanaan sinne asti, hih..), mutta naama loisti kuin lapsella jouluna.



Sitten oli mun hupini vuoro, ja pysahdyttiin kotimatkalla Glenmalure Inn'iin, missa vetaisin siiderin. Mmmmmm.. (Sen yhden siiderin jalkeen kylla tuli sitten nukuttua melkein koko kotimatka!)