Ihme ja kumma: sain tanaan jatettya harjoittelija-ajokorttianomuksen ihan ongelmitta! :o Menin siis lopulta kuitenkin hoitamaan asian henk.koht. Wicklow'ssa, sen sijaan etta olisin postittanut paperit sinne.

Kortti kuulemma tulee joskus parin viikon paasta, eika viraston tadilta saanut selkeaa vastausta siita tulisiko se kortti postitse, vai pitaako se kayda hakemassa sielta.. No, sen nakee sitten. Joka tapauksessa, kortin saatuani voin buukata ensimmaiset viralliset ajotuntini ja autoilla muutenkin julkisilla teilla ilman pelkoa sakoista (olettaen siis etten hurjastele tms.) =D

Harjoittelin tosin tanaan taas epavirallisesti ajamista, samassa landekohteessa kuin viimeksikin. Ei siella sinansa mahdu tekemaan paljon muuta kuin ajamaan ympyraa (siina parkkiksen keskella on kumpare ja sen molemmin puolin hiukan enemman tilaa, ja muuten se on vaan kapeahkoa hiekkatieta), mutta ihan hyva kuitenkin saada parempaa tuntumaa polkimiin ja peruuttaa yms. Ajelin tanaan sen verran useampia ympyroita, etta sain hienosaadettya ohjaamista, mika on toki katevampaa opetella jossain muualla kuin julkisilla teilla =D Ja ajoin paljon kovempaa kuin yksi tumpelo, kenen takana jouduttiin jonkin aikaa hidastelemaan kotimatkalla, huoh..

Taidan tehda kortinhankintakuluista sivun, niin nakee sitten lopuksi paljon koko projektiin meni rahaa. U.k. arpoi, etta siihen menisi n. €700, mutta saa nahda.. (Jebus, googletin uteliaisuuttani paljon Suomessa menisi vastaavaan, ja ilmeisesti n. €1500-€2000?!? Miten kenellakaan on varaa?!? Tosin tuloksena on kylla paljon parempia autoilijoita kuin Irlannissa.. Taalla nakee kylla paivittain aivan uskomattomia juttuja liikenteessa!)