DSCN8762.jpg

Hinkuyskä jatkuu (enimmäkseen makuu- ja puolimakuuasennossa), mutta perjantaista lähtien olo on pikkuhiljaa paranemaan päin. Suurimman osan aikaa, olo on itse asiassa ihan normaali, mutta keuhkoja väsyttää jatkuva yskiminen, enkä sen takia oikein jaksa tehdä mitään. On ihan tavattoman tylsää lojua monta päivää telkkarin ja netin äärellä. Kuulostaa ehkä huvittavalta, kun mulle on ihan normaalia viettää melkein kaikki vapaa-aikani em. tavalla, mutta normaalisti kuitenkin puuhaan siinä ohella kaikenlaista. Nyt en jaksa puuhailla kuin ihan pakolliset asiat (ruokaa kissoille ja itselle, jne.).

Mulla on maanantaina uusi aika omalle lekurille (Bray'ssa), ja tiistaina pääsen toivottavasti jo takaisin duuniin.

DSCN8749.jpg

Sairaslomasää on ollut enimmäkseen aurinkoinen - muistaakseni ainoastaan lauantaina oli satunnaisia sadekuuroja. (Myös keskemmällä maata, kun uk rimpaisi ajankuluksi, jouduttuaan sadetauolle ulkohommista. Awww..) Kissat ovat nauttineet auringosta, ja patiolla myös ulkokissat.

DSCN8750.jpg    DSCN8754.jpg

Omat ateriani ovat olleet hiukan sitä sun tätä.. Ei vaan jaksa kokata mitään, mikä vaatii aktiivista läsnäoloa, joten mikro- ja uuniateriat ovat parhaita, ja toisinaan paistan jotain, mikä valmistuu muutamassa minuutissa. Ei oikeastaan edes tee mieli syödä mitään, mutta pakko popsia jotain.

DSCN8761.jpg    DSCN8763.jpg

Huomasin "takapihalla" jotain erilaista...

DSCN8764.jpg    DSCN8766.jpg

Olivat maalanneet pikkumökin vaaleanpunaiseksi!!! :O

DSCN8768.jpg    DSCN8765.jpg

Harmittaa, kun tykkäsin siitä paljon enemmän punaisena.. No, onhan mulla kuvia.

DSCN8769.jpg    DSCN8771.jpg

Aamupala, lääkkeet ja vitamiinit =)

DSCN8776.jpg    DSCN8777.jpg

Kokeilin Kellogg'sin pikapuuroa, mihin kaadetaan kiehuvaa vettä muutamaksi minuutiksi. Se olisi muuten ollut hyvää, mutta se oli MAKEAA!!! Hyi hitto.. Ainoa puuro, mikä on hyvää makeana, on jouluinen riisipuuro kanelin, sokerin ja maidon kanssa - tosin täkäläisittäin sitä ei edes laskettaisi puuroksi, vaan se olisi rice pudding. Eipä tule ostettua toistamiseen tuota Kellogg's-tuubaa. Tavispuuroni onkin pikainen mikrokaurapuuro.

DSCN8773.jpg   DSCN8774.jpg

Viskasin jokunen aika sitten salaatinjämän lasiin, missä se alkoi kasvaa vesitilkassa. Em. sokeripuurosta jäi sopiva muovikippo, johon istutin salaattilapsen kasvamaan mullassa. Ruohosipulikin on kasvanut hurjaa vauhtia, sen jälkeen kun trimmasin koko purkillisen parin sentin mittaiseksi - vanhaa ja kuivahtanutta ruohosipulia oli niin vaikea nyppiä pois, joten katsoin paremmaksi leikata koko satsin lyhyeksi. Oli näköjään hyvä päätös. Shamrock on myös kasvanut vauhdilla, ja mietin josko siirtäisin sen ulos kasvamaan villinä.. Sitten joskus kun saan ostettua ne puutarhatyökalut..

DSCN8779.jpg    DSCN8778.jpg

Sunnuntaina pitäisi käydä kaupassa..

DSCN8782.jpg    DSCN8781.jpg