Oltiin eilen Taste of Dublin -tapahtumassa, jossa eri ravintolat valmistivat pieniä profiiliannoksia, ja tarjolla oli lisäksi viinejä ja kaikenlaisia juomia.. Lippuja oli kolmessa eri hintaluokassa, joista oltiin valittu se keskimmäinen (€35/kpl), koska siihen kuului mukaan 20 eurolla tapahtumassa käytettäviä floriineja, siis rahakuponkeja, joilla saattoi ostaa niitä ruokia ja juomia (tosin ilmaispalojakin oli tarjolla).
Vähän etukäteen arvelin, ettei 20 floriinilla mahdollisesti saisi kovin paljoa, ja oikeassa olin. Koska Daniel oli jäänyt kotiin katsomaan futista (seuraten sitten perässä Dubliniin, matsin loputtua), me Maarian kanssa käytettiin Danielinkin floriinit, ja ilmoitin vaan tekstarilla Danielille: "ihanaa ruokaa - tuo rahaa..." *heh*.. En muista, paljonko Maaria osti lisäfloriineja, mutta meiltä meni ainakin €70 niihin. Ruoka oli kyllä taivaallisen hyvää, ja ihanan kylmää rosé-viiniä meni pari pulloa, plus parit lasilliset muita viinejä.. Suosikkiannokseni oli ehdottomasti grillatut perunasiivut ja king prawns (suomeksi?). Kaikki muukin oli hyvää, mutta pakko mainita ainakin baileys-juustokakku ja tiramisu, jotka olivat aivan ihania.. Sääkin oli hieno, ja musiikki miellytti.
Valitettavasti, kamerakaapelini irtisanoutui viikonlopun aikana, eli kuvia en saa nettiin ennenkuin tänään tilattu kaapeli tulee postitse, tai ennenkuin ostetaan mahd. card reader (kortinlukija?). Voi olla, etten jaksa odottaa kaapelin saapumista, kun otan kuitenkin päivittäin kuvia, eli tulee ehkä hommattua huomenna tuo card reader..
Tapahtumasta jatkettiin sitten Danielin syntymäkotiin, eli Bleeding Horse -pubiin. Sieltä taksilla Bray'hin - Castleknockin kautta!!!