En ole saanut aikaiseksi flickroida lisaa kuvia, mutta olen viskannut joitakin Facebookiin. Albumiasetukseni siella ovat avoimet, etta kuvien pitaisi nakya kaikille, ovat sitten kaverilistallani tai eivat - en tosin tieda vaatiiko Facebook kuitenkin mahd. sisaankirjautumista Facebookiin vai ei.. Mutta melkein kaikki taman kirjoituksen linkit vievat asiaa koskeviin albumeihin. (Viimeksi kun hain linkit tiettyihin kuviin Facebook-albumeista, koko homma meni ahterilleen ja lopuksi vitutti ja taisin ehka jattaa koko jutun julkaisematta? Anyway, siksi laitan nyt vain albumilinkit, eli jos siella on useampia sivuja, niin plaratkaa albumin viimeisille sivuille, missa on tuoreita kuvia.)

Torstaina tapahtui herkuttelua ja lahjontaa, eli Maaria kavi meilla piiiitkasta aikaa (aika on vaan lentanyt, vaikka ollaan yritetty jarjestaa tapaamista jo pitkaan), ja sai mm. joululahjansa (!!!) seka synttarilahjansa, jotka olivat siis molemmat reilusti myohassa. Onneksi mikaan ei ollut hapantunut.. (Heh, siella oli mm. suklaata..) Ehka tana vuonna postitan joululahjan =D

Leikimme myos Painonvartijoita, eli herkuttelimme kekseilla ja juustoilla hillojen kera, maistelimme (hih..) viinia ja siidereita, ja popsimme kylmasavulohta quichen ja salaatin kera. Tulimme myos perustaneeksi lehden - ainakin ajatustasolla..

Perjantaina jatkoin itseni kevytta grillaamista puutarhassa, tosin auringolle altistuivat vain naama, rinta ja kasivarret, jotka ovat nyt kaikki ravunpunaisena ja arkana. Oli kuitenkin ihanan KESAISTA lukea ja nukkua nurmikolla, monta tuntia =D Illalla tulivat sitten auringonjalkeiset vilunvaristykset, ja kaariydyin lampimaan talvikaulaliinaani.. Tanaan silmaluomet tuntuvat hiekkapaperilta..

Tanaan tapahtui sellainen ihme, etta kavimme (monen vuoden odottelun ja turhautumisen jalkeen) ostamassa maalia puutarhan rumia harmaita aitoja varten! :O Ostimme 10l tonkan Woodies Exterior smooth masonry -maalia, Desert Storm -varisena. Olin ajatellut vaaleaa beigea, mutta kys. maalin beige vaikutti hiukan liian tummalta, ja muutenkin jotenkin apaattiselta. En ehka olisi valinnut Desert Storm -varia esitteiden perusteella, koska niissa siina oli ehka hitusen liian keltainen tai jopa lohenpunainen savy, mutta kaupassa oli onneksi mallipaloja, jotka oli maalattu kaikilla myynnissa olevilla vareilla, ja mallipalassa tuo vari miellytti eniten. En halunnut valkoista, kun se vaikutti jotenkin liian kovalta ja kirkkaalta vaihtoehdolta, mutta halusin silti jotain vaaleaa ja melko neutraalia.

Saa vaihtui tietysti valittomasti, kun saimme maalin ostettua, ja nyt on jo tihuttanut hieman. Huomiseksi nakyisi olevan tulossa sadekuuroja ja mahd. ukkosta =/ Toivottavasti paasen kuitenkin pian maalaamaan, koska isoin fuksiapuska vihertaa jo siihen malliin, etta maalaamisesta tulee pian hankalaa tai mahdotonta. Vertasin asken tamanpaivaista tilannetta 8 paivaa sitten ottamaani kuvaan kys. puskasta, ja oli ihan uskomatonta miten paljon uutta kasvua siihen on jo tullut reilussa viikossa!