DSCN9094.jpg

Vituttaa, kun ö-kirjain (alt + numeroyhdistelmällä naputeltuna) saa taas vaihteeksi selaimen hyppimään edelliselle sivulle, ja päin persettä suunniteltu Vuodatus kadottaa kaiken tekstilaatikossa olleen materiaalin, ellei ollut ehtinyt tallentamaan luonnosta. En nyt jaksa naputella uusiksi mitä olin jo naputellut.

DSCN9085.jpg    DSCN9087.jpg

Pakko jakaa hieno gourmet-kuva parin illan takaa.. Join iltapalan ohella melkein litran maitoa, kun sen parasta ennen päiväys oli jo mennyt, mutta se oli vielä ihan OK - en halunnut ottaa riskiä, että happanisi, niin join kerralla pois! =D Suoraan tonkasta, toki.. Vähemmän tiskiä.

DSCN9086.jpg

Muistilappu itselleni: Osta taas munamajoneesimömmöä - nam.. Olisi kyllä munia ja majoneesia, mutta ei ole yhtä hyvää itse tehtynä.

DSCN9088.jpg

Purkkipavut =D

DSCN9090.jpg    DSCN9091.jpg

DSCN9092.jpg

Tuohon pidempään papupenkkiin on paskottu - ne ulkokissat.. "Kiitos, kun teit meille hienon vessan"..

DSCN9093.jpg    DSCN9089.jpg

On ihanaa käydä poimimassa tuoreet salaatit eväsvoikkoihin.. =)

Mulla piti olla ensi viikolla sen maanantain aamuvuoron jälkeen kymppivuoroa (siis 13:30 - 22), mutta ahkera sotkija on menossa lomalle, ja on poissa torstain ja perjantain, sekä sitä seuraavan viikon kokonaan. Lupasin siis ottaa taas maanantain jälkeen keskiyövuoron loppuviikoksi, ja taidan sitten tehdä kolmannenkin viikon keskiyövuoroa, kun teamissamme ei realistisesti ole ketään muuta, joka osaisi vielä tehdä kys. vuoron. Olen kuitenkin tehnyt kuvitettuja ohjeita nykyiselle pöytänaapurilleni, joka saa opetella muutamia uusia juttuja. Hän on nopea oppimaan, ja hyvä huomaamaan virheitä, mistä on paljon hyötyä.

Mietin, josko ottaisin pari lomapäivää, ahkeran sotkijan palattua lomalta, ja pitäisin pitkän viikonlopun, että ehtisi vaikka vuoristoajelulle, tms.. Mutta taidan odotella vielä, kun kohta on maksettava taas autovakuutus. Sitten on kaikki isommat maksut hoidettu toviksi, niin 2-3 viikossa voi säästää kivan lomabudjetin.

DSCN9095.jpg    DSCN9096.jpg

Cuddles on alkanut "leipoa" vilttiä ja kehrätä =) Muutenkin on rentoutunut taas enemmän, tulee puskemaan otsaani, jne.

DSCN9097.jpg

Cara nakersi pahvilaatikkoa - mulla on videokin, mutta en nyt ehdi/jaksa netittää, vaan menen nukkumaan.