Thorntons Classic chocolates Thorntons Classic chocolates

Thorntons Classic chocolates Thorntons Classic chocolates Thorntons Classic chocolates Thorntons Classic chocolates

Sain S:lta Thorntons Classic -suklaarasian, josta nautin viime yona ensin kameran lapi ja sitten ilman kameraa.. Kaksi tai kolme suklaata viela jaljella ekasta kerroksesta, kun olen tanaan ottanut suklaataukoja ullakkohommista.. En ollut ennen maistanut kys. suklaata, mutta on sen verran hyvaa, etta tulee varmaan joskus maistettua uudelleenkin ;-)

Thorntons Classic chocolates

Thorntons Classic chocolates Thorntons Classic chocolate Thorntons Classic chocolate Thorntons Classic chocolate

Thorntons Classic chocolate Thorntons Classic chocolate Thorntons Classic chocolate Thorntons Classic chocolate

Tanaan jatkoin sitten eristysurakkaa, ja vitutti kun Daniel ei voinut edes kayda kaupassa. Vitutti myos se, kun silloin ihan ullakkourakan alussa soitin Danielille (kerrosta alemmaksi), laitettuani muutaman levyn paikoilleen, ja pyysin etta han tulisi katsomaan teenko homman oikein - hanella kun on sellainen tapa, etta muut saavat ahertaa, ja han kay sitten homman valmistuttua ilmoittamassa mita kaikkea on tehty vaarin, ja miten paljon paremmin han olisi osannut tehda sen (ellei olisi niin vitun kiireinen telkkarin aaressa). No, han ei kuulemma jaksanut tulla silloin katsomaan, kun katsoi just telkkaria, mutta totesi, etta teen sen varmaan ihan OK... Tanaan sitten olin jo viimeisen neljanneksen parissa, kun Danielin piti yhtakkia loytaa justnytheti jotain tietsikanosia, joita han sitten tuli etsimaan ullakolle, kauhean valituksen kera, kun niita ei loytynyt. Totesin, etta olen tassa tehnyt joitakin paivia eristyshommia (newsflash!), ja joutunut siirtamaan laatikoita. Han alkoi sitten tarkistaa niita ihan ekoja levyja, ja valittaa mita kaikkea oli tehty vaarin. Olin kuulemma tyontanyt niita levyja liian pitkalle lattialautojen reunan yli. En muuten ollut, mutta antaa nyt vittupaan valittaa.. En viitsinyt edes muistuttaa, etta rimpaisin silloin muutama paiva sitten nimenomaan tuosta aiheesta, kun Danielhan ei voi ikina olla vaarassa, joten hanen mukaansa en kuitenkaan olisi koskaan edes maininnut asiaa.
Lisaksi laptopin kaapelissa on jotain haikkaa, ja sehan kuulemma johtuu siita, etta olen kayttanyt laptopia vaarin. Just niin. Saatan tassa joku paiva yllattaa Danielin antamalla hanelle askartelusaksilla ilmaisen sukupuolenvaihtoleikkauksen, tms. Onneksi meilla ei ole lapsia - olisi kamalaa, jos omilla lapsilla olisi anopin ja Danielin geeneja!

Attic insulation... Attic insulation... Attic insulation... Attic insulation...