Paivan virallinen aloitusaika oli 10:45am, mutta meidan varhaisporukka oli studioilla jo kymmenen pintaan.. =) Vaikka myohempi aloitus on sikali kiva, etta ehtii jopa nukkua suht. normaalipituiset younet, niin miinuksena sitten se, etta ainakin anoppi on jo hereilla, kun lahden kotoa, joten aamurutiini menee rikki. Esim. tanaan unohdin tayttaa vesipulloni. (Onnistuu toki studioillakin, mutta hankalampaa.. Paadyin nappaamaan vaan uuden pullon, vaikka mielummin kierrattaisin loputtomasti samoja muovipulloja.)

Nimilista oli onneksi taas normaalimittainen, eli ei mitaan ruuhkaa. Organisointi oli vahan vaiheessa, eika meille ollut viela sopimuksia valmiina, joten G sitten etsi meita kasiinsa myohemmin, kun jonotimme pukuja, hiuksia ja meikkeja. Sittenkin, mulle ja parille muulle ei jostain syysta loytynyt sopimusta, mutta saatiin toki se sitten myohemmin, uloskirjautuessa.

Ylla rapsy aamunakymasta Bray Headille, kirjautumiskopin ikkunasta.

Tanaan olin taas koyha britti, hakemassa turvapaikkaa Pendragonin linnasta, verissa pain =) Ylla kuva verimeikeistani. Kohtaus tapahtui linnan pihalla, Merlin saattueineen ratsasti sisaan portista, vaatimaan nahda Morgania, syyttaen hanta naamioitumisesta toiseksi henkiloksi, juorujen levittelysta, yms.. (Muistaakseni) Kuningas Arthurin aiti oli myos mukana, ja syytti Morgania tai Sybilia (en muista) hanen pitamisestaan vankina, jne..

Meidan piti ensin laahustaa vasyneina ja nalkaisina pihan lapi, kohtauksen aikana, juosta sitten kulissien ulkokautta takaisin portille, ja jatkaa laahustavaa jonoa loputtomasti (etta vaikuttaisi olevan enemman ihmisia..). Ohjaaja kuitenkin muutti mieltaan, ja meista muutamia poimittiin olemaan pihalla koko kohtauksen ajan, ja loput sitten suorittivat sita laahustamista. Ma istuin aluksi (hyvin epamukavasti) pienella puupolkylla, kaariytyen lampimammin viittaani (kuin valmistautuen olemaan siina yota), ja Merlinin huutaessa Morgania paikalle, nousin ja liityin muiden uteliaiden jatkoksi, missa sitten reagoimme keskusteluun.

Saa oli aika tuulinen, ja valilla ripotteli sadetta.. Ylla kuva yhdesta Pendragonin vartijasta kayttamassa kilpeaan sateensuojana =D (Suosittu keino heilla..) Portaiden takana linnakulissia ulkopuolelta katsottuna.

Lounastauko oli vasta kuudelta, mutta tanaan oli catering-paiva - jee! Soin kanaa, perunamuussia, nuudeleita, broccolia, perunasalaattia, riisi-vihannessalaattia, ja viela jotain kolmatta salaattia, mita en muista.. (Vesimeloniviipaleet olivat jo loppuneet, eli jonottaessa popsin sitten hunajamelonia..) Kuulostaa ihan jarkylta maaralta ruokaa, mutta tuo oli siis yhteensa yksi suht. tayteen pakattu lautasellinen =) Olin kylla tosi taynna sen jalkeen, mutta piti kuitenkin menna jalkiruokajonoon. Suklaakakkuakin olisi ollut, mutta kokeilin uutta vaihtoehtoa - mousse-kakkua. Ihanaa! Sen paalla oli viella nokare kermavaahtoa.. Mousse oli samalla kevyempi siina mielessa, kun olin jo taynna, niin ei tullut aivan ahkya fiilista.

Olisi ollut kiva istua tovi ruuan jalkeen, mutta piti palata saman tien ulkosetille. Muistaakseni en lopulta kuitenkaan tehnyt lounastauon jalkeen mitaan (=kuvaukset sellaisista kulmista, mista meidan kohtaa pihasta ei nakynyt), vaan istuin taukobussissa, vuoroon jutellen ja toimien korttipeliproppuna (=pitka stoori, en jaksa selittaa.. lol..), vuoroon tylsistyen kuoliaaksi..

Ylla ja alla tylsistymiskuvia, kun keskiyo lahestyi hitaasti............. Tein tyhjasta teekupistani enkelin, jonka jatin koristamaan taukobussia. Saa nahda, onko se viela huomenna paikoillaan =)

Vartijaparat jaivat viela kuvaamaan paivan viimeisia juttuja, kun me muut paastiin kotiin. Rimpaisin Danielin hakemaan mut, ja oltiin joskus varttia yli keskiyon kotona. Opin edellisesta illasta, ettei kannata istua hetkeksikaan, kun siita ei sitten jaksaisi enaa nousta ylos, vaan painuin suoraan harjaamaan hiuksia ja suihkuun. Tukka on jo aika karmivan likainen, kun takana on kolme extra-paivaa ja "tekolikaa", mutta menkoon nyt viela yhden paivan ilman pesua. Hiusihmiset itse asiassa tykkaavat valmiiksi likaisista hiuksista, kun siina saastyy aikaa. Nyt nukkumaan...