DSCN8960.jpg

Taannoisen flunssan jälkeen (jonka jälkeinen yskä vaivaa hiukan edelleen..), ei ollut oikein tehnyt mieli kahvia, ja havaitsin että kahvimasiinan vesisäiliöönkin oli alkanut kasvaa jotain vihreää.. Levä-cappuccinot? =D

DSCN8961.jpg    DSCN8962.jpg

Jos viikonloput menevät vauhdilla, niin tämä viikko on mennyt myös ihan huomaamatta. Olen elellyt enimmäkseen voileivillä, kun on runsaasti ruisleipää, ja vieläkin ciabattaa jäljellä, vaikka olen popsinut sitä jo kahtena päivänä aamupalaksi, lounaaksi, ja iltapalaksi!

IMG_20150507_115516.jpg    DSCN8963.jpg

Salaattia ikkunalaudalta, ja E:n kokoamasta "minipuutarhasta"..

DSCN8964.jpg    DSCN8965.jpg

DSCN8966.jpg    DSCN8967.jpg

Sovittiin muiden iltavuorolaisten kanssa, että tänään on pizza-perjantai =) Tilataan siis taas kimpassa Apache-pizzaa, joten perjantain iltapala ja lauantain terveellinen aamupalakin on sitten hoidossa.

Meidän team sai jatkoa ainakin vuoden loppuun asti, ja mulle tulee yksi lisäpuuha piakkoin.

Keskiviikko ja torstai olivat niin kiireisiä, etten muistanut edes pitää lounastaukoa - tai keskiviikkona pidin kahdeksan minuutin tauon, mutta torstaina en pitänyt ollenkaan. Popsin voikkoni siinä duunin ohessa. Vaikea keskittyä omiin duuneihin, kun ympärillä on useampia uusia ihmisiä, jotka tarvitsevat jatkuvasti apua - toisaalta, mitä nopeammin oppivat, sitä enemmän keventävät työmäärää. Mutta kun itse aloittaa jotain, ja joku istuu vierellä katsomassa (kun ei itse ole vielä saanut tarvittavia oikeuksia, voidakseen tehdä mitään omalla koneellaan), sitten joku pyytää apua yhteen hommaan, toinen johonkin toiseen hommaan, jne., niin kun sitten palaa sen itse aloittamansa jutun pariin, menee tovi että edes muistaa mitä oli aikeissa tehdä!

Nyt taidan kuitenkin jo muistaa kaikkien uusien ihmisten nimet.. =D

IMG_20150506_131939.jpg

Sain lisää ruisleipää - ja ego-purkkaa! - kun M kävi Suomessa =D

IMG_20150505_114939.jpg    IMG_20150505_115106.jpg

15-05-03_beanbag.jpg

Odottelen innolla Bean Bag -toimitusta.. Plarasin sunnuntaina Bray'ssa Facebookia, ja Pigsbackin tarjous osui silmiin - 59 eurolla Bean Bag (sis. toimituskulut). Olen aina halunnut sellaisen, ja aikoinaan Bray'ssa meinasin ostaa käytetyn, mutta tuo oli sen verran hyvä hinta, että päätin tilata.

Normaalisti tilaan kaiken duuniosoitteeseen, mutta Bean Bagin kantaminen kaiken muun vakiosälän (=painava käsilaukku, ja kylmäkassi, jossa lounas) lisäksi, vaikutti sen verran hankalalta, että tilasin toimituksen kotiosoitteeseen. Se tarkoittaa siis päärakennusta, jonka kautta omat postini tulevat. Varoitin vuokraemäntää emailitse, ja sanoin että jos sattuu olemaan kotona kun paketti tulee, ja jos paketti on tiellä (kun on oletettavasti isohko), niin saa dumpata sen mun eteiseen, kunhan ei päästä kissoja ulos =)

Ja väri on vihreä.