FB_IMG_1441137197450.jpg

En jaksa nyt siirtää puhelimesta muutamaa tuoretta kuvaa laptopille, joten kuvitan satunnaisilla Facebook-tallennuksilla..

FB_IMG_1442029035374.jpg

Jos ei teksti näy: "Ikään kuin täällä haisisi kissankusi" ..... "On siellä paskaakin!" =)

(Triviana mainittakoon, ettei kotona haise ikinä kissankusi. Tuuba-aromit valitettavasti ovat usein vastaanottamassa, kun tulen duunista kotiin - Cuddles nimittäin yleensä ajoittaa paskoksensa siihen, kun kuulee autoni äänen, ja kun sitten ehdin haalia kassini, lukita auton, ja avata etuoven, vastassa on ihana paskanlehahdus eteisen vessalaatikolta, yyyyhhhh.. =D Cara puolestaan tuubaa juuri ennenkuin lähden duuniin. Fiksuja kissoja - tietävät milloin paskoa, että Mama siivoaa tuubat heti pois haisemasta! Ei se haju sitten kauaa leiju, kun korjaa ne jätökset pakastepussiin, ja hautaa pussin roskikseen. Vessalaatikoiden pohjalla on talkkia, ja sitten runsaasti kissanhiekkaa, josta poistan joka aamu kaikki jätökset, niin ei haise, ja on kissoilla puhtaat vessat, kun Mama on duunissa..)

FB_IMG_1445076096731.jpg

Ahkera sotkija palasi lomalta, ja kävi keskustelemassa HR-ihmisten kanssa teamin tulevasta lopusta. Kun se meille osoitettu (uusi) HR-ihminen ei osannut vastata kaikkiin kysymyksiin, ahkera sotkija halusi keskustella hänen pomonsa kanssa, jolle oli sitten valittanut, kun esim. yhteen teamiin oli vastikään palkattu yksi meidän teamin entisistä nyypistä (joka siis taannoin menetti duunipaikkansa, kun karsivat teamistamme puolet pois, eli ne kaikki nyypät..), vaikka oli tiedossa, että meidän teamimme loppuu, ja meillä kaikilla on enemmän kokemusta. Ahkera sotkija oli myös saanut selville, että kys. teamiin oli palkattu ulkopuolelta joku, jonka lanko on yksi puljun pomoista - toki aukoi päätä myös tuosta =D

Hän on mainio aukomaan aiheellisesti päätä, kun hän ei varsinaisesti tarvitse duunipaikkaansa, eli hänellä ei ole mitään hävittävää. On kuusikymppinen, ja entinen puoliso maksaa aika tuntuvan kuukausikorvauksen koko loppuiän ajan, kun heidän yhteiset yrityksensä jäivät erossa hänelle (toisaalla Euroopassa). Ahkera sotkija kuitenkin haluaa jonkun duunipaikan, ettei käy aika tylsäksi =D

HR-pomon mukaan, siihen toive-teamiini olisi tulossa pari paikkaa, mutta ovat tekemässä jotain teknistä testiä sitä varten. Jos hakijoina olisi vain meidän teamin jäseniä, saisin aika varmuudella paikan, mutta en tiedä miten muilla teameilla menee, eli sinnehän saattaa hakea vaikka miten paljon porukkaa. Saa nähdä miten menee - eikä niitä paikkoja ole edes laitettu vielä tyrkylle.

FB_IMG_1441143164556.jpg

En muista, olenko jo jakanut tuon ylläolevan kuvan aiemmin, mutta se on sen verran fantastinen, että kestää useammankin jaon =D

Kotimatkalla oli muuten varsinainen ilontappaja, kun piti ajaa n. puolet matkasta garda-auton takana! Ajoivat hitaasti, eikä tietty voinut ohittaa ja huristaa normirallia.. =/ Nimenomaan harmitti, etten saanut nauttia rallimutkista reitin loppupuoliskolla..

Nyt voisi mennä nukkumaan, kun aamulla (ts. ennen duuniin menoa) pitäisi käydä korjaamolla resetoimassa se varoitusvalo (jos jaksan), bensiksellä tankkaamassa, ja ehkä kaupassakin.. Saattaa jäädä nuo muut keskiviikkoaamuksi, mutta bensaa on pakko hakea. Pitäisi soittaa taas Sky Irelandillekin, kun eivät ole vieläkään korjanneet nettiyhteyttäni! Ai joo, ja pitää tarkistaa sähkömittarin lukema, niin tulee laskutus oikean käytön mukaan, eikä arpomalla.