Ensin vuodatus meni rikki (=loginin jälkeen sai odottaa n. puoli tuntia, ja lopulta tuli rikki-ilmoitus), joten päätin postata viikkovitosen Stello Blogin puolelle, mutta just kun painoin submit-nappulaa, niin eikö helvetissä globatilta mennyt taas yhteys database-serveriin rikki - siis vaihteeksi.. sitä on nyt sattunut ihan liian monta kertaa tämän alkuvuoden aikana! Nyt en siis edes tiedä, menikö se läpi vai ei, enkä tietty just tällä kertaa ollut varmuuden vuoksi kopioinut kirjoitustani, vaikka yleensä kopioinkin ennen kuin painan submit-nappulaa. Koska kuitenkin inhoan helvetin typerää suomalaista iljetysjuhlaa nimeltä ystävänpäivä, on ihan pakko naputella koko paska uusiksi. Muussa tapauksessa koko vitonen saisi mun puolesta hapantua ilman vastauksia.

1. Vietätkö ystävänpäivää? Miten?
No EN vietä! Koko halpa lauantaiversio iljettää mua suuresti (ks. #3).
2. Mitä ystävänpäivätraditioita tiedät, tai onko sinulla omia?
Ystävänpäivä on tuore pelleilyversio, eikä millään tuoreella jutulla voi olla minkäänlaisia traditioita.
3. Onko suomalainen ystävänpäivä vain ärsyttävän vesitetty versio amerikkalaisesta Valentine’s Daysta?
Tämä vituttaa mua kaikkein eniten.. Siis kuka helvetti on saanut päähänsä, että Pyhän Valentinuksen päivä (tai esim. Hallowe'en) on muka amerikkalainen juhla?!? Varmaan taas joku helvetin ekspertti suomalainen. Perkele. (Mähän sanoin jo tuolla alussa, että mua vituttaa nyt..) Sivistäkää itseänne vaikka Dublinin Whitefriar Street Church'in saitilla - Pyhä Valentinus lepää em. kirkossa, eikä siis todellakaan ollut amerikkalainen. Mitä seuraavaksi - Pyhän Patrickin päiväkin on kai kohta muka amerikkalainen juhla. Ei helvetti...
Ja tuo suomalainen ystävänpäivä on siis niin NOLO! Jos oli ihan pakko keksiä joku juhla just Pyhän Valentinuksen päiväksi, niin miksei sitä voisi sitten rehellisesti kutsua Pyhän Valentinuksen päiväksi, sen sijaan että pelleillään jollain 98% samanlaisella juhlalla, mutta kutsutaankin sitä ystävänpäiväksi.
4. Mitä luulet, miksi Suomessa päivä on omistettu ystävyydelle, eikä rakkaudelle?
Siksi, että uusista juhlapäivistä päättävät tahot Suomessa ovat varmaan syntyneet sisaruksista, tai soittelevat muuten vaan banjoa kaikki yksi silmää ristissä.
5. Kuinka haluaisit, että sinua muistetaan ystävänpäivänä?
Ei kiinnosta!