Irlannissa on isanpaivaviikonloppu, ja Googlella oli noin ihana logo (ylla).

Lauantaista tuli suunniteltua tylsempi. Meidan piti menna J:n ja E:n luokse grillaamaan (ja hakemaan jamagrillia), mutta Danielilla ei ollut energiaa, joten peruttiin. Muutenkin kaikki oli tanaan yhta vitun valitusta. Olin sen verran kyllastynyt, etta halusin tukun rahaa ja kyydin kauppaan ja takaisin (siis ihan ruokaostoksille), ja kielsin Danielia tulemasta sinne kauppaan - halusin plarata rauhassa, ilman etta joku valittaa ja vaantaa naamaa siina vieressa, ja joka vitun asiasta pitaa erikseen kysya, etta tarvitaanko me nyt muka tata ja tata, ja sitten jos ei osteta, niin kotona valitetaan, etta mikset ostanut sita ja sita, kun nyt ei ole mitaan. Argh! Silla on varmaan jotain skottilaihialaisgeeneja..
Anyway, otin anopin Loton mukaan, ja lahetin Danielin uusimaan sen, seka ostamaan viikonloppulehdet ja mulle siideria, samalla kun menin itse hoitamaan ruokaostokset. Lehdista ja siiderista oli post-it-lappu siina Lotto-lipukkeen kulmassa. Han unohti ostaa siiderit. Onneksi tarkistin asian, kun olimme viela Tescon lahella, joten palasimme takaisin, ja hain itse ne siiderit - ja ostin viela enemman kuin olisin normaalisti ostanut, prkl.
Kotona sitten paistoin kanasuikaleita, sipulia, kaalia ja herkkusieniviipaleita, ja keitin riisia kanaliemessa, minne viskasin viela maissia ja herneita sekaan, ja viipaloin tomaattia ja hmmm.. en muista mika sen sipulin nimi on, mika nayttaa purjolta? Mutta siis meilla yleensa Daniel kokkaa, vaan en jaksanut kuunnella sen valitusta, joten kokkasin tanaan itse, ja ilmoitin etten vastaanota valituksia ruuasta. Muutenkin ihan kivaa vaihtelua syoda valilla jotain sellaista mita Daniel ei kokkaisi. Myohemmin illalla rouskutin viela telkkaria katsoessa vinon pinon raakaa kaalia, ja alan tassa just huomata, etta se ei ehka ollut maailman paras idea.. Kokkaan ehka huomennakin (ts. tanaan), kun keittion tyotaso on kerrankin puhdas (=anoppi ei ole sotkemassa), eika anoppi ole koko ajan tunkemassa keittioon. Ma en tee ikina mitaan, jos joku kyttaa vieressa. Sitten kun ymmartavat painua vittuun, niin voin tehda vaikka mita! =D
Loysin reidestani hurjan mustelman, ja muistin kolauttaneeni kys. kohdan olohuoneen puhelinpoydan kulmaan, pari paivaa sitten. Kulmat pitaisi kieltaa..
Tana kesana olen jopa seurannut hiukan Big Brotheria (10. kausi menossa - brittiversio siis). Harmittaa, etta talon intialainen asukki on ehka maailman arsyttavin intialainen =/ Han on ihastunut irlantilaiseen asukkiin, ja yrittaa koko ajan roikkua kohteensa mukana, yms. Toinen osapuoli EI ole kiinnostunut. Ma en kesta ihmisia, jotka roikkuvat toisissa, vaikka heille sanottaisiin suoraan, ettei kiinnosta. Ahdistavaa!

Sunnuntaiksi ei ole mitaan erikoisempia suunnitelmia. Saatan imuroida (tsk, tsk, sunnuntaina..), ja jos on kaunis ilma, mennaan ehka ajelulle.. Maanantaina Maarian pitaisi tulla meille, joten suunnitelmissa on herkuttelua, alkoholismia yms. kivaa.