Näyttäisi siltä, että vuokrataan sitten sen meitä lähempänä olevan tilan isompi puoli (se 'ulkovessallinen'..). Mitään ei tosin ole vielä allekirjoitettu, mutta ollaan alustavasti sovittu, että omistaja rakennuttaa väliseinän jakamaan tilan kahdeksi erilliseksi putiikiksi (joista meille se isompi) ja laittaa uuden ikkunan, ja ilmeisesti jaetaan omistajan kanssa kulut: ... hmmm.. mikä on metal shutters suomeksi? Siis sellainen systeemi, joka suojaa paikkaa öisin sekä varkailta että vandaaleilta.
Mulla on tietty jo sisustus mielessä.. Ehdotin omenanvihreitä seiniä, ja Daniel piti ajatuksesta. En ainakaan halua mitään valjua magnoliaa tai valkoista, yök.. Tosin saadaan mahdollisesti yhdestä pankista niiden entisiä toimistokalusteita, eli täytyy katsoa ensin millaisia ne ovat. Ovat kuulemma siistejä, ja rahaa tietty säästyisi huimasti, jos ei tarvitsisi ainakaan kaikkia huonekaluja ostaa uusina..
shop400.jpg
Tuossa kuva tämänhetkisestä tilanteesta - kokosin kuvan useammista huonolla kameralla ottamistani kuvista (kun Lenore ei ollut vielä silloin palannut Nikon-korjaamosta), eli mittasuhteet voivat olla niin ja näin.. Kuvassa vasemmalla se kuuluisa "ulkovessa" (asiasta lisää tuolla alussa olevan linkin takana - tosin sen verran uutta tietoa, että sitä tosiaan EI käyttäisi kukaan muu), sitten pienemmän puolen ikkuna, josta tulee ovi, kun tila jaetaan, ja sitten ns. meidän putiikkimme ikkuna (joka siis uusitaan) ja ovi. Eli ei tässä nyt olla vielä 100% varmoja asiasta, mutta sinne päin.. Olisi kyllä tosi ihanteellista ottaa tuo koko tila, koska pikkupuolesta tulisi aivan ihq "oma" tila, jossa voisi hiukan sotkea duunien parissa ja muutenkin ns. hengähtää, mutta vuokra nousisi liian korkeaksi.