DSCN8460.jpg    DSCN8461.jpg

Kuvat ovat sunnuntailta, mutta aloitan ensin lauantaista.

Lähdin puoliltapäivin Bray'hin, ja oli niin voimakas tuuli, etten voinut edes matkalla räplätä radiota, tai säätää lämmitystä, kun tuulenpuuska olisi voinut viedä auton käsistä.

En ollut syönyt aamupalaa, joten D kokkasi jauhelihaa, papuja, ja perunamuussia. En ollut muutamaan vuoteen syönyt kys. ruokaa, ja se innosti myöhemmin ostamaan Oxo-kuutioita =D

Skypetin äidin kanssa, Pushy sai kirppumatomönjää niskaan, ja sitten käytiin D:n kanssa Dunnesissa. D osti grillikanan, jota ahmittiin sitten ilman lisukkeita.

Tein lähtöä jossain vaiheessa iltaa, mutta juutuin sitten katsomaan elokuvaa (Salt), ja lähdin kotiin vasta sen loputtua.

Jos yksi tumpelo ei olisi hidastellut tietullilla, olisin rikkonut nopeusennätykseni Bray'sta kotiin. Nyt se on edelleen tasan 30 minuuttia, ovelta ovelle - tuota olisi aivan mahdotonta rikkoa sellaiseen vuorokauden aikaan, kun on paljon liikennettä. Siinä tietullilla meni kaksi minuuttia, eli teoriassa saan siis ajettua kys. matkan 28 minuutissa. (D tuli sunnuntaina käymään, ja videoi kys. matkan kokonaan - ovelta ovelle. Videon kesto on 40 minuuttia. Lataan sitä parhaillaan youtubelle, mutta saa nähdä, ehtiikö latautua sinne kokonaan edes yön aikana.. D ajaa myös lujaa, mutta kun on paljon liikennettä, matkaan tosiaan menee se 40 minuuttia, joista ekat 10 minuuttia menee jo siihen, että pääsee Bray'sta pois. Bray'n kaupunkiliikenne on aunuksesta..)

Kotona maistoin sitten vihdoin Bray'n naapurin tekemiä omena-mustaherukkahilloa, ja appelsiinimarmeladia. (En muista, mainitsinko ne, enkä jaksa tarkistaa - ostin siis €3/purkki, E:n välityksellä.) Todella hyviä! Varsinkin se marmeladi. En edes ole marmeladi-ihmisiä, mutta jos kaupasta saisi tuollaista marmeladia, olisin. Kuulemma nyt olisi tarjolla vielä uusia makuvaihtoehtoja (rajoitettu erä), ja houkuttaisi toki ostaa, mutta mulla menee noiden kahden purkinkin kanssa pitkään, joten en viitsi ostaa lisää.

DSCN8458.jpg

Sunnuntaina sain vihdoin imuroitua, mutta vain alakerran - ei ollut aikaa imuroida portaita (joissa on saatanallinen kokolattiamatto.. onneksi muualla talossa EI ole..), eikä makuuhuonetta.

Mainitsinkin jo, että D tuli käymään. Käytiin vielä kameran kera LIDL Ashbournessa, joten jaan (luvalla) nekin videot sitten kun ehdin editoimaan ja lataamaan youtubelle.

Sunnuntaina oli muuten sen verran aurinkoista, että juotiin kahvit patiolla, eikä mulla ollut t-paidan yllä edes neuletakkia, ja oli ihan kesäisen lämmintä! Ja vain viikkoa aiemmin en päässyt lumikelin takia Bray'hin..

DSCN8459.jpg

Oli taas perinteisesti steak & kidney pie (purkista), ja lohkoperunat.

Tällä viikolla olen taas iltakymmenen vuorossa. Aloitin maanantain tuntia aiemmin (ja sama tiistaina), kun buukkasin itselleni sen verran ylitöitä. Otin ne heti alkuviikolle, niin ovat sitten ohi. Rahan puolesta, houkuttaisi ottaa enemmänkin, mutta en vaan jaksa. Sotkee rutiineja.

Mulla oli se sisäiseen hakuun liittyvä haistattelu (kuulostaa paremmalle noin..), mikä meni ihan rennosti - sitten kun olin löytänyt oikeaan paikkaan. Haastattelun aikaa nimittäin siirrettiin, ja mulle annettuun infoon oli unohdettu laittaa se oikea paikka, joka poikkesi aiemmasta paikasta, niin jouduin sitten pingailemaan ihmisiä, että missä luuraavat. Hyvin tyypillistä kys. puljulle.

Kotimatkalla kävin taas Ratoathin Centrassa, ja ostin tarpeeksi kissanruokaa viikoksi. Ostin Bray'ssa käydessäni Dunnesin kissanruokaa, mistä Pushy nykyisin tykkää, mutta Cara ja Cuddles eivät tykänneet siitä, joten ulkokissoilla tulee olemaan bileet.. (Näin uuden ulkokissan, joka muistutti Oimon ja Caran sekoitusta.. awwww..) Piti siis hakea Felix'ia. Ostin itsellenikin hiukan muonaa, ja sain taas lainata kaupan mummokoria, kuskatakseni ostokset autolle, kun en ikinä muista ottaa kauppakasseja mukaan. Olin kotona vain 9 minuuttia normaalia myöhemmin.

Kello on jo 2:30 aamulla, joten pakko mennä nukkumaan ja jättää se reittivideo latautumaan.