The Savage Eye day in Bray The Savage Eye day in Bray

Olin tanaan taas extrana The Savage Eye -sarjassa, talla kertaa taalla Bray'ssa. Naamaan sattuu vielakin se kaikki nauraminen =D Kuvattiin kolme sketsia, ja sain oikeastaan naytella niissa kaikissa, vaikkakin tietty vain extrana. Ensimmaisessa oltiin ruumiinvalvojaisissa, ja mina olin kuolleen miehen tytar, joten istuin siina ihan arkun vierella ja itkin - ilmeisesti mieheni lohdutti minua =D Sitten Hector saapui paikalle (=taalla on sellainen uber-arsyttava TV-persoona nimeltaan Hector, joka tekee enimmakseen iirinkielisia ohjelmia, ja tama sketsin Hector oli siis The Savage Eye'n parodia hanesta..) ja kayttaytyi arsyttavan ylienergisesti - siis ihan kuin se oikea Hector, mutta sketsiversiossa ruumiskin sai kyytia =D Ja mun piti sitten reagoida siihen jarkyttyneesti.. Ei hirvean helppoa, kun naurattaisi! Mutta aivan sairaan hauskaa..

Seuraavaksi oli 50-luvun 'farmers social', missa (sen ajan) mediapappi tuli haastattelemaan landepappia (=sellainen vanhempi mies, joka puhui hyvin hiljaa ja pehmeasti). Pappi sitten selitti etta kylassamme on ollut tarpeen jarjestaa tallaisia tapahtumia, missa naimattomat miehet ja naiset voivat tavata toisiaan. Talla kertaa ohjelmassa oli 'musical chairs' (en muista suomeksi.. siis se kun soitetaan musiikkia ja tuoleja on yksi vahemman kuin osallistujia, ja musiikin loppuessa kaikki hakeutuvat istumaan..) =D Siina haastattelutilanteessa, ma istuin siina pappien lahella, ja mun piti huitoa tekohortensiaa pois tieltani, kun halusin nakya kamerassa (siis tuo tuli suoraan ohjaajalta, lol..) Siita jopa kuvattiin erikseen vain mun reaktiot ja huitominen =D Siistia..

The Savage Eye day in Bray

Ja tama oli siis uber-tyylikas asuni landebileissa =D

The Savage Eye day in Bray The Savage Eye day in Bray

Kuvattiin Bray Head hotellissa, mutta kaytiin Porterhouse'ssa lounaalla. En itse asiassa ollut koskaan kaynyt kummassakaan, vaikka olen asunut kavelyetaisyydella jo lahes 12 vuotta. Me oltiin tilattu menusta haluamamme lounasvaihtoehdot jo ennakkoon, ja valitsin vegepizzan, joka sitten olikin aivan mielettoman hyvaa, joskin aika ISO :o Oli pakko jattaa suurin osa reunoista syomatta, ja olin silti ihan ahkyinen..

The Savage Eye day in Bray

The Savage Eye day in Bray

Tassa taas hiukan toiletismia.. =)

The Savage Eye day in Bray The Savage Eye day in Bray

Bray Head hotelli..

The Savage Eye day in Bray The Savage Eye day in Bray

David McSavage Seamus Heaney'na, ja mina =) Se viimeinen sketsi oli siis ilta pubissa, ja meilla kaikilla oli drinkit kadessa ja meno paalla. Seamus Heaney kulki "nakymattomana" lapi pubin, ja runoili irlantilaisnaisten meikeista, alkoholista, ja niiden vaikutuksesta / tarpeellisuudesta irlantilaisten lisaantymiseen.. Sketsin lopuksi han saapui yksinaisen miehen kohdalle, jolla ei ollut kivaa eika seuraa - han joi teeta. Mina ja yksi mies-extra oltiin lahinna kameraa, ja meidan piti kanniflirttailla koko sketsin ajan. Seamus Heaney kulki runoillen valistamme, ja meidan piti vaan jatkaa flirttailua ihan kuin emme siis olisi nahneet hanta ollenkaan.

Menen torstainakin saman sarjan extraksi, taas Dubliniin. Se tuntui hauskemmalta vaihtoehdolta 40-vuotispaivaksi kuin ullakolla kokottaminen ja facebookittaminen.