I love vouchers / coupons..

Jatkan vielä edellisen kirjoituksen teemaa, eilisillä ruokaostoksilla =D

Piti käydä apteekissa, ja hiukan ruokaostoksillakin, mutta saan rahaa ehkä vasta torstaina. Viime viikon budjetista oli aika vähän jäljellä, mutta onneksi kukaan muu ei ollut kiinnostunut käyttämään tämänkertaisia Tesco-kuponkeja.. Siellä oli alennuskuponkien lisäksi €18 arvosta rahakuponkeja =D

Heillä oli "kolme pakkausta 9 eurolla" -tarjous, valikoiduista liha- ja kanapakkauksista, joten ostin ~400g naudanjauhelihaa, ja kaksi kahden kananrintafileen pakkausta. Törsäsin myös viiteen hillomunkkiin, €1.21 - niitä pakkauksia olisi saanut kaksi, hintaan €1.50. (Tescolle on tyypillistä tuollainen tarjous, että ostamalla kaksi tai kolme pakkausta, hinta pysyy melkein samana kuin sen yhden pakkauksen hinta. Joskus se on ihan kätevää, mutta jos oikeasti tarvitsee vain yhden, niin jätän mielummin ne ylimääräiset ostamatta.)

Maito ja voi olivat melkein loppu, joten niitä piti tietty ostaa yhteiskäyttöön. Lisäksi ostin juustoa, sekasalaattia, valkosipulia ja pari pakettia tortilla-wrap'eja.

Ostin siis kassillisen ruokaa, ja kuponkien jälkeen, loppusummaksi jäi vain €4.77 =D

Halvan ruokakassin lisäksi, voitin Eurolotosta (?? täällä Euromillions) €7, ja sitä edellisellä kerralla €28 =D Molemmilla kerroilla samat numerot, ja €3 rivi Plussalla (joka on kai vain irlantilainen osa peliä). Joku Irlannissa voitti eilen hiukan enemmän, eli muistaakseni n. 94 miljoonaa euroa..