DSCN3463-normal.jpg

En tehnyt kovin paljon ostoksia eilen, mutta oli ihan pakko ostaa tällainen kaunis €9 hintainen lajitelma minisaippuoita (Baressential - The Art of Soap), kun olivat niin kauniin värisiä.

Nuo ovat sellaisia n. tukevan peukalon kokoisia, ja tykkäsin tuosta ideasta, että kohtuuhinnalla sai useita kauniita saippuoita - jos sieltä löytyy joku tietty suosikki, niin niitähän voi ostaa sitten isompikokoisina paloinakin. Sellainen normaalikokoinen saippuapala maksoi €3, ja hiukan isompien palojen lajitelma oli €12.

Tuoksukin on miellyttävä, joskin lajitelmassa eri tuoksut valitettavasti sotkeutuvat keskenään ehkä hiukan liian voimakkaaksi nenäkokemukseksi, mutta jos tuosta ottaa yhden kerrallaan käyttöön, niin tuoksustakin voi varmasti nauttia ihan eri tavalla.

Ajattelin postittaa nämä äitini iloksi =) Yllä olevaan kuvaan järjestin saippuat palapelimäisesti omaa silmääni miellyttävimmällä tavalla, niin että palojen kuvioissa on jatkuvuutta, ja oikeassa yläkulmassa on silmä. Palat olivat kuitenkin niin kauniita, että kuvasin ne kaikilta sivuilta! Ks. alempana..

DSCN3455-normal.jpg

Pakkaus on ryhdikäs ja yksinkertainen. Myös business-kortti on tosi kaunis!

Mukana oli myös lisätietoa saippuoista ja niiden aineksista - lisäkuvia löytyy Facebook-albumistani, ja tietoa varmasti myös saippuapuljun saitilta.

DSCN3458-normal.jpg

DSCN3459-normal.jpg

DSCN3460-normal.jpg

DSCN3461-normal.jpg

Lisäksi, tuhlasin jopa 50c (hih) Wicklow'n kanervaan, jota voisin ihan helposti käydä poimimassa itse, mutta myyjätyttö oli sellainen suloinen lapsi, jolta ei voinut olla ostamatta pientä kanervakimppua, kun hintakin oli aika minimaalinen =) Teen kanervasta ehkä kasveja nukkekotiin..

DSCN3454-normal.jpg

Ja spontaaniostoksena vielä purkki raparperi-vaniljahilloa, jonka on ihan pakko olla hyvää.. Hinta oli €3.50. En ole vielä kokeillut, mutta ostan kai huomenna croissanteja tms. ja testaan hilloa sitten..

DSCN3464-normal.jpg