IMG_20140514_185356w-normal.jpg

Tiistaina ja keskiviikkona oli Vikings-sarjan extra casting Dublinissa (ja huomenna vielä Wicklow'ssa). Vaikka mulla on nyt vakituinen duunipaikka, ja siltä osin extra-hommat ohi, niin päätin kuitenkin mennä castingiin. Eihän sitä tiedä, vaikka saisikin jonkun päivän tai parin keikan, ja olisi vaikka sopivasti lomalla tms. Sarjaa kuitenkin kuvataan taas johonkin marraskuulle asti. (Piti kuvata kaksi kautta tänä vuonna, mutta aika kiirettä pitäisi kyllä..)

Uk tuli ensin Bray'hin - ja ajoin itse rallia duunista, että ehtisin ajoissa, kun oltiin menossa yhdessä DARTilla Dubliniin, ja keskiviikkona casting kesti vain viiteen asti. Ehdittiin sitten kuitenkin ihan hyvin paikalle, eikä tarvinut jonottaakaan kuin ehkä puolisen tuntia.

Käytiin perinteisellä Abrakebabra-murkinalla, ja sitten yhdessä Temple Bar -pubissa, ja käveltiin sitten lopulta Christ Churchille asti, ja käytiin Dublin Castle'lla, jne. Meinattiin poiketa ennen Bray'hin paluuta vielä Mulligansiin, mutta mentiinkin Long Stoneen, ja Bray'ssa vielä Harbour Bar'iin.

IMG_20140514_190727w-normal.jpg

Mun oli kyllä tarkoitus ehtiä viimeistään yhdeksään mennessä nukkumaan, mutta maailman vahvimmasta magneetista irtautuminen on vaan niin vaikeaa, että se oli joskus kymmenen jälkeen, kun lopulta ehdin nukkumaan, ja torstai ja perjantai olivat aika vaikeita duunissa (ja tietty just torstaina piti olla hiukan pidempään duunissa)..

IMG_20140514_191120w-normal.jpg