Tanne ei nyt ilmeisesti ainakaan taman viikonlopun aikana pysty lisaamaan kuvia millaan keinolla (paitsi linkkeina kuviin), mutta yllapito kerailee mm. Facebookissa palautetta, ja toivottavasti ensi viikolla saavat taas monta asiaa korjattua / lisattya..

Laitankin tahan nyt aluksi linkin kuvalliseen juttuun Stello Blogin puolella, missa siis kuvia aamuoisesta kokkailutuokiostani =D

Olin ajatellut tehda jotain muokattua versiota makaronilaatikosta, ja sain joskus aamuviidelta paahani, etta yollahan olisikin paras aika kokata, kun Nosferatu nukkuu, eika siis voi rynnata koko ajan siihen keittion puolelle leijumaan.. (Nimim. en kesta, jos joku kyttaa selan takana, saati jos se joku on muutenkin ihan sairaan arsyttava ihminen..)

Kaytin summittaisena ohjeena suomalaista jaakaappimagneettia. Niita myytiin jokunen vuosi sitten Stockalla - sellaisia varikkaita, missa erilaisia perusresepteja lyhyesti.. Mulla on lihaton makaronilaatikko, pizza (vai oliko se pelkka pizzapohja.. en muista..), ja sampylat, tms.

Olen aiemmin tehnyt sita ns. uskollisempana versiona, mika on sellainen mac & cheese -tyylinen, ja hyvaa sekin. Talla kertaa halusin kuitenkin lisata siihen jotain, joten paistoin sipulia, sienia ja tomaattia, mitka maustin vihannesliemikuutiolla. Hyvaa tuli =)

Nyt odottelen, etta se jaahtyisi kokonaan, niin saan sen jaakaapitettua.. Ei tassa talossa kukaan muu koske mihinkaan pastapitoiseen, joten se on koko vadillinen mulle. Viikonlopun jalkeen ei varmaan teekaan ihan heti mieli makaronilaatikkoa! Tai se on oikeastaan pennelaatikkoa, kun en ole makaronia loytanyt mistaan lahikaupasta..