1. Missä kaikissa maissa olet käynyt? Missä haluaisit käydä?
Näissä:
countrymap?visited=BUENFIIEITSPSE
create your personalized map of europe
or write about it on the open travel guide
En siis Euroopan ulkopuolella ollenkaan. (En ole myöskään laittanut kartalle Tanskaa, Skotlantia ja Saksaa, koska niissä olen tehnyt vain yhden tai useampia lentokenttäkäyntejä, eli ei varsinaista matkailua). Noista osassa olen käynyt muutamaan kertaan - mulla on tapana ihastua paikkoihin ja haluta sinne takaisin, mikä osaltaan vaikuttaa myös siihen, että matkustan mielummin lähelle kuin kauas, vaikka monissa kauempana olevissa maissakin olisi kiva käydä. Oikeastaan olisi kiva käydä melkein missä tahansa maassa, muttei kuitenkaan koskaan USA:ssa. Hawai'in suhteen voisin just-just tehdä poikkeuksen, mutta ehkei sinnekään.. Ihan ykköskohteenani olisi Italia, ja Suomessakin olisi kiva päästä käymään kesäaikaan (viimeksi vuonna '99).
2. Onko sinulla suosikkikaupunkia Suomen rajojen ulkopuolella? Mikä se on? Miksi juuri se?
No ei mulla Suomen rajojen sisällä varsinaisesti suosikkikaupunkia olekaan.. Jos siellä olisi pakko asua, haluaisin asua jossain korvessa, mutta sekin olisi varmasti masentavaa. Hmmm.. Ehkä Galway, tosin en ole käynyt siellä sen jälkeen kun muutin Bray'hin ('99), eli en osaa sanoa tuntisinko koko kaupunkia enää. Kuitenkin paljon hyviä muistoja.
3. Kun matkustelet, matkusteletko useammin työasioissa kuin huvittelumielessä?
En ole koskaan matkustanut työasioissa! En edes haluaisi duunia, jossa joutuisi matkustamaan työpaikalle ja takaisin, saati yhtään sen kauemmas..
4. Onko olemassa hyviä työmatkoja?
Ks. edellinen vastaus.
5. Rantaloma vai kaupunkiloma?
Noista kahdesta ehdottomasti kaupunkiloma! Mä en ole koskaan kestänyt mitään rannalla lojumista, enkä haluaisi maksaa siitä, että menen johonkin lojumaan ja polttamaan ihoni.. Voisin kyllä matkustaa jonnekin, missä ON auringonpalvontarantojakin, mutta siellä pitäisi ehdottomasti olla muutakin tekemistä. Mun rantakiinnostukseni on lähinnä mallia kerätään muistoksi ja/tai materiaaliksi kiinnostavia luonnonmateriaaleja ja otetaan siinä ohella valokuvia mahd. kauniista paikoista. En voisi kuvitella maksavani matkasta esim. johonkin espanjalaiseen turistikohteeseen, jossa keskeinen asia on auringonpalvonta ja bailaaminen - en taitaisi mennä edes ilmaiseksi.
(via)