LIDL car first aid kit    LIDL car first aid kit

LIDL car first aid kit    LIDL car first aid kit

Löysin torstaina Greystonesin LIDListä jotain, mikä on ollut pitkään hankintalistalla, mutta on aina ollut hiukan liian kallis - auton ensiapupakkauksen. Hinta oli vain €6.99, ja sisältö vaikuttaa oikein asialliselta. Muistan lukeneeni suomalaisen jutun jostain nettijulkaisusta, missä vertailtiin ensiapupakkauksia, ja se pelastusalan ammattilaisten voittajaksi valitsema pakkaus oli mielestäni jokseenkin (ellei jopa täsmälleen) samanlainen kuin tuo LIDListä ostamani. Siellä oli myös muistaakseni euron halvempi retkeilyversio, mutta se vaikutti jotenkin lelummalta, kun oli jotain kuviolaastareita yms.. Toki parempi sekin kuin ei mitään, silloin kun sattuu moista pakkausta tarvitsemaan.

LIDL car first aid kit

Tekstit jopa suomeksi! =D Jostain syystä, täällä näkyy aika usein tuoteselosteiden tekstivaihtoehtoina esim. suomea ja ruotsia, englannin lisäksi. Jotkut shampoot yms. saattavat olla eri nimellä Saksassa / Ranskassa / Espanjassa / jne., mikä voisi selittää isompien kielien puuttumisen selosteista, mutta en sitten tiedä miksi ensiapupakkauksessa olivat juuri englanti, suomi ja ruotsi - pakkaus on peräisin Saksasta.

LIDL freezer boxes    LIDL freezer boxes

Ostin myös kolmen pakkauksen puolen litran muovirasioita, joissa voi pakastaa ruokaa. (-40C - +100C) Olen joskus pakastanut take-away-rasioissa, mutta ne ovat liian isoja yhdelle annokselle, ja tiiliskiveksi jäätyneestä ruuasta on hankalaa hakata pala pois, rikkomatta rasiaa..

Kun ei ole omaa keittiötä, niin kokkaisin mielummin kerralla isomman annoksen, josta osa pakastimeen, ja sieltä sitten tarvittaessa mikroon, niin ei tarvitse kestää Nosferatua..