DSCN8195.jpg

Meidän duuni-teamilla on kolme (tai nyt taas oikeastaan neljä) kiertävää vuoroa, mutta niissä on ihan kivasti joustoa, jos joku haluaa poiketa normaalista rotaatiosta. Itse esim. pyysin ja sain tälle viikolle taas iltavuoron, kun siitä saa hiukan enemmän rahaa, ja se sopii muutenkin omaan rytmiini - voi valvoa aamuyölle ja nousta vasta joskus klo 11 aamulla.. Ainoa vaikea puoli on kaupassa käyminen aamulla ennen duuniin menoa! Yleensä teenkin ruokaostokset valmiiksi viikonloppuna, mutta kerran viikossa on silti melkein aina käytävä arkenakin kaupassa - paitsi jos tarvitsee vain maitoa, tms., niin sen voi kipaista ohimennen bensikseltäkin.

TL tiedusteli ensi viikon listaa kootessaan, haluaisinko vielä iltavuoron, vai haluaisinko palata taviskiertoon. Päätin sitten ottaa kuitenkin sen iltavuoron - taas! =) Sopii privaattipuheluaikatauluunkin paremmin. Viime viikolla olin pitkästä aikaa aamuvuorossa, ja kun tuli vedettyä monena iltana pitkiä puheluja ja mentyä sen takia suht. myöhään nukkumaan, niin sen kyllä huomasi sitten duunissa.

DSCN8196.jpg

Iltavuorossa on muutenkin rentoa, kun paikalla on vain muutamia ihmisiä. Useimmiten mukavan hiljaista ja rauhallista (paitsi eilen, kun S kuunteli huonoilla kuulokkeilla kitaratilulilumusiikkia tykytykytykyrummuilla.. siis jotain metallituubaa tms.. LOL.. ei jaksaisi..), tai toisinaan oman teamin huumori menee tavallistakin levottomammaksi =D Mea culpa.. Ja pojat katoavat välillä pelihuoneeseen, jossa en ole muuten itse ikinä edes käynyt! Mitä nyt avoimesta ovesta olen vilkaissut, niin siellä on sen verran kirkkaan valkoiset seinät, että saan melkein päänsäryn jo ajatuksesta, että menisin sinne peremmälle..

DSCN8197.jpg

Eilen satuin heräämään tavallista aikaisemmin aamulla, ja päätin sitten mennä sinne kauppaan, kun olin alkuviikon vältellyt.. Lähtiessä alkoi sataa hiljalleen lunta.. Kun palasin kotiin, lunta tuli jo enemmänkin, ja kun uk oli just edellisiltana lukenut mulle sääennusteet (myrskyä, sadetta, lunta, räntää, yms. kivaa oli luvattu), niin oletin että nyt se sitten alkoi.. Vaan muutamaa minuuttia myöhemmin oli taas sininen taivas ja aurinko paistoi kauniisti.. Täällä todella voi kokea kaikki mahdolliset säät viiden minuutin sisään.

Duuniin ajellessani, oli tosi kaunista ja aurinkoista, ja muistin jopa kerrankin laittaa aurinkolasit, enkä siis saanut päänsärkyä, joka yleensä seuraa silloin kun ne aukkarit ovat siellä kassin pohjalla..

Jossain vaiheessa iltaa kuulemma satoi lunta - teamin tupakoitsijat kertoivat, en itse nähnyt, kun ei ole ikkunaa lähistöllä. Oli kuulemma kylmääkin, ja odottelin joutuvani taas ajamaan kotiin luistinrataoloissa, mutta tiet olivat onneksi ihan OK, ja jopa suurimmaksi osaksi kuivat.

Tällä(kään) viikolla en ole oikeastaan saanut iltaisin aikaiseksi paljon mitään, kun ollaan roikuttu puhelimessa - en tosin valita =) Huomenna (ts. tänään) tosin voisi vaikka kokata ja pestä pyykkiä. Ostin taas sen tyypillisen jauhelihapaketin, mistä yleensä teen jotain sieni-sipuli-tomaatti-salsa-herne-maissi-tms. mössöä, jonka seuraksi teen sitten joko perunamuussia tai riisiä. Kätevä pakata saman tien lounaskulhoihin, niin on sitten 2-3 päivän ateriat valmiina. Tai joskus pakastankin osan, niin on jotain valmisruokaa, jonka voi viskata mikroon, kun ei ehdi tai jaksa kokata edes nuudeleita tms. Pyrin tosin välttelemään nuudeleita, kun niissä on melkein aina palmuöljyä, mutta jokunen paketti on vielä kaapissa..

Nyt nukkumaan.. Ts. sänkyyn pelaamaan puhelimella Simpsons-peliä, ja sitten nukkumaan!