Joskus on kiva plarata vanhoja kirjoituksiaan blogeissa ja forumeilla. Ainakin itselleni tulee usein vastaan asioita, joita en ollut edes ajatellut moneen vuoteen, mutta joita en halua kokonaan unohtaakaan. Usein ihmettelen myos miten nopeasti aika lentaa, kun olen vaikka jo viisi vuotta aiemmin kirjoittanut asiasta, jonka olisin nykyisin arponut tapahtuneen vain joskus pari vuotta sitten.
Asken plarasin Iltalehden viihdesivuja, ja tormasin seuraavaan;
MAHTITUKAT. Joulukuun 9. päivä vuonna 1986 oli monen Bon Jovi -fanin unelmien täyttymys, kun yhtye nähtiin Helsingin jäähallissa. Bändi kertoili Slippery When Wet -albuminsa myyneen Euroopassa "ihan hyvin".Olen melko varma, etta tuo oli just se keikka, minne menin Bon Jovista pitaen (joskaan en ikina ollut varsinaisesti fani), ja mista lahdin lahes bandia inhoten. Vastenmielisyys kesti vuosikausia. Olivat vaan niin mauttomia.
Haluaisin myos nahda Iltalehden ja Iltasanomat yhdesta vuoden '85 tapahtumasta stadionilla. Se taisi olla loppukesaa tai alkusyksya, ja oli muistaakseni joku hyvantekevaisyyskonsertti (useita artisteja), jota ennen oli viela futismatsi (HJK-Ilves, tms. - ainoa futismatsi missa olen ikina ollut).
Harmittaa kun en ole harrastanut vakituisesti paivakirjan kirjoittamista. Olen toisinaan aloittanut, muodossa tai toisessa (siis ei virtuaalisesti), mutta se on aina jaanyt jossain vaiheessa. Olisi kiva muistaa milloin mitakin tapahtui.