Olin sopinut eilen tapaavani V:n ekaa kertaa - han asuu aika lahella meita, mutta toistaiseksi ollaan tunnettu vain Bray Forumin ja Facebookin kautta. Menin sitten joskus aamupaivalla pesemaan hiuksia, ja huomasin "ilokseni", etta suihku on rikki. Siita tulee kylla ihan normaalisti vetta (onneksi), mutta vain jaakylmaa sellaista! Meilla on siis sellainen power shower, joka lammittaa veden, eli boilerilla ei ole vaikutusta asiaan, eika suihkun kautta tuleva lammin/kuuma vesi lopu normaalisti ikina - paitsi nyt, kun suihkusta on ilmeisesti hajonnut joku osa.. *huoh* Ei sitten auttanut kuin ottaa jaakylma suihku, ja taman hiusmaaran peseminen ja hoitoaineen huuhtelu vie aikansa.. Tuntui kuin aivot jaatyisivat, saati muu kroppa, mutta tietty sitten suihkun jalkeen oli aivan ihanan ELAVA olo. Varmaan samantapainen kuin avantouinnin jalkeen, joskaan sita en ole ikina kokeillut.

Lahdin ajoissa, kun ajattelin poiketa viela kauppaan ja offieen ennenkuin tapaisin V:n. Dunnes oli just mennyt kiinni, ja olivat jo lukinneet oven, mutta odottelivat viela viimeisen asiakkaan poistumista. Kun han sitten poistui, ja vartija avasi hanelle oven, niin kokeilin josko isolla hymylla paasisi pikaostoksille, kun tarvitsin kaupasta vain yhden jutun - ja paasinkin ostamaan sen =D Sitten kipaisin viela offiesta pullon viinia silta varalta, etta V:a sattuisi myohemmin huvittamaan Late Late Toy Show'n katsominen meilla, viinin avulla.

Vietimme sitten V:n kanssa alkuillan Harbour Bar'issa, ja ehdimme myohemmin meidan ullakolle Toy Show'n ekan osan aikana. Tubridy oli todella paljon parempi kys. ohjelmassa kuin se edellinen lankku.. Toy Show'n jalkeen, kaytiin viemassa V kotiin. Oli oikein kiva tavata hanet =)