1. Mikä on suosikkikaupunkisi/ -kyläsi/ -paikkakuntasi Suomessa?
Kaunissaari (Pyhtää).
2. Suomi lomakohteena: tosi jees vai ihan hirveetä?
Riippuu vuodenajasta yms.. Meille Suomi on joka toisena jouluna lomakohde, ja tietysti on ihanaa nähdä vanhempiani ja muita tuttuja. Muutenkin joulunvietto Suomessa on kivaa - kotona se on jotenkin liian arkista, tosin viime jouluna anoppi ei sentään kantanut rumia vanhoja kattiloita joulupöytään.. Olisi oikeastaan tosi kivaa lomailla joskus Suomessa kesäiseen aikaan. Viimeksi näimme Suomen kesää vuonna '99. Siellä on myös paikkoja, jotka haluaisin nähdä joskus, mutta emme halua jättää kissoja hoitoon paljon viikkoa kauemmaksi, joten se viikon matka menee sitten yleensä Helsingissä. Olisi myös aika kallista matkustella pitkin Suomea, vaikka lyhyestikin.
3. Onko maassamme jotain mitä haluaisit nähdä mutta et ole saanut itseäsi sinne sitä pällistelemään?
Lappiin olisi kiva päästä joskus (tosin ei mitään patikointia mulle, kiitos..). Haluaisin nähdä myös enemmän jotain kaunista järvialuetta.
4. Sisämaa, Lappi, Järvisuomi, merenranta, saaristo? Minnepäin maamme rajojen sisällä?
Itse rakastan tietty eniten merta, eli rannikko ja saaristo ovat ne läheisimmät.. Mutta kuten jo mainitsin, muutakin olisi kiva kokea joskus.
5. Teltta vai hotelli. Ehkä asuntovaunu? Mökki? Miten? Missä?
Riippuu paikasta! Kaupunkimatkailun osalta hotellit ovat kivoja - ja suomalaiset hotelliaamiaiset ovat aika legendaarisia.. Mökkielämäkin on ihanaa, mutta en haluaisi olla jossain vuokramökillä. Telttailu ei ole mua varten ihan käytännön syistä. Teltassa nukkuminen on kyllä ihanaa - nukuin aina Kaunissaaressa mökin viereen asetetussa teltassa, ja sieltä oli kiva kuunnella tuulen huminaa ja katsella puiden varjoja.. Mutta en siis lähtisi johonkin telttailemaan. Se olisi jo hiustenpesun kannaltakin kamalaa. Asuntovaunu ideana miellyttää, tosin en ole koskaan kokeillut. Sekin on varmaan sen verran ahdasta, ettei sitä kovin pitkään jaksaisi.
(via)