Vittu etta kyrpii taas Nosferatu..
 
Olen autellut H:a kouluprojektinsa kanssa - askartelemme asteekkitaloa lahiymparistoineen, mutta H oli viime viikon kipeana, joten sovimme etta han tulisi tanaan iltapaivalla askartelemaan. (Taustaa: H kavi taalla joka paiva koulun jalkeen 2.-5. luokalla ollessaan, kun autoin hanta laksyjen teossa - nykyisin han puhuu englantia niin hyvin ettei tarvitse enaa apua)
 
No, H sitten saapui, ja aloimme maalata kananmunakennosta leikattuja viljelmariveja, kelluvia istutuksia varten. Samaan aikaan Nosferatu puuhasi keittiossa sunnuntaiaterian parissa (kokkaa yleensa sunnuntaisin kanan - muuten meista jokainen ostaa ja kokkaa omat ruokansa.. emme kuitenkaan ikina syo sunnuntaiateriaa mitenkaan sosiaalisesti, vaan Nosferatu syo omansa TV-tuolissaan, D omassa luolassaan, ja mina ullakolla..) Meidan askartelusessiomme ei siis mitenkaan olisi vaikuttanut kenenkaan sunnuntaiateriointiin, mutta...
 
Nosferatu huusi D:n alakertaan jotain nillitysta varten (en kuullut tarkemmin, mutta joku tekninen ongelma silla vaikutti olevan..) D oli jo palaamassa ylakertaan, kun kysyi Nosferatulta, eiko han meinannut syoda - luuhasi kai siihen malliin toimettomana keittiossa.. Nosferatu sitten tiuskaisi hanelle vittumaisen happamasti, ettei han voi syoda, kun "tuo" istuu siina (viitaten 13-vuotiaaseen H:in, joka on Nosferatun mielesta ns. vaaran varinen - akka on siis oikeasti rasisti), eika hanella ole mitaan yksityisyytta. (!!!!!) Siis olohuone on todella pitka (lapi talon), ja H istui keittion puolella poytaa, mista ei edes NAE Nosferatun TV-tuoliin, joka jaa avoimen oven taakse piiloon - SAATI etta H olisi edes katsonut sinne pain, kun me keskityimme askartelemaan! (Olen tuntenut Nosferatun niin monta vuotta, etta tiedan ettei hanella olisi ollut ongelmaa, jos olisin askarrellut vastaavan ikaisen irlantilaislapsen kanssa - han olisi jopa vaivautunut kaikkien naiden vuosien aikana opettelemaan sen 'oikeanvarisen' lapsen NIMEN, toisin kuin H:n kohdalla..) D paatyi vaan menemaan ylakertaan, manaten aaneen portaikossa.. Nosferatu jatkoi keittiossa yksin nillitysta, malliin; "saa olla viimeinen kokkaamani kana, voitte menna sunnuntaisin ravintolaan!" (siis kukaan ei ole ikina pyytanyt hanta kokkaamaan yhtaan mitaan, etta ihan sama!)
 
Ma paatin sitten lopettaa session lyhyeen, joten saimme tanaan maalattua vain ne viljelykset.. H kysyi sopiiko samaan aikaan huomenna, kun hanella ei ole koulua, joten haluaisi tulla hiukan aikaisemmin kuin normaalisti arkipaivana, jolloin tulisi koulun loputtua, joskus kolmen jalkeen. Sovittiin sama aika, ja H lahti kotiinsa - varmasti hiukan epatietoisena miksi olimme lopettaneet niin pikaisesti, mutta onneksi han ei kuitenkaan tod.nak. kuullut (saati ymmartanyt) sita syyta. Aion mainita hanelle myohemmin ohimennen, etta Nosferatulla oli huono paiva (tms.)..
 
Menin sitten kysymaan (niin jaiseen savyyn, ettei varmasti mennyt ohi) Nosferatulta, sopisiko huomenna askartelusessio samaan aikaan. Han vaansi naamaa ja nillitti, etta se on taas ruoka-aikaan. Heitin kadet ilmaan ja sanoin sitten peruvani koko jutun, prkl.. Siis VITTU etta voi ihminen olla iljettava!!! (Sen lisaksi etta han on rasisti, han kusee jatkuvasti laudalle & vessan lattialle, jattaa kaikenlaiset kivat kellukkeensa vetamatta, ei koskaan siivoa roiskeitaan, ei koskaan pese kasiaan vessassa kaytyaan, ei koskaan pyyhi keittion tyotasoa - asia testattu kolmen viikon mittaisen Suomen-matkani aikana, jonka jalkeen tyotasolla oli samat koetahrat kuin ennen matkaani, jne. jne. jne. Siivottomuus ei liity hanen ikaansa, vaan han on aina ollut yhta saastainen.)
 
Laitoin sitten tekstarin H:lle, etta voisimme huomenna askarrella vasta kolmelta. Ei tassa nyt kuitenkaan ole muita vaihtoehtoja kuin hoitaa projekti loppuun taalla. En voi vaan lopettaa avustusta tassa vaiheessa, eika heilla onnistu askartelu, kun kummipoika paatyisi kuitenkin maalailemaan sormin siihen, yms.
 
Mun mielesta on taysin kohtuutonta, etta 90v. sitruunahappo, josta ei ole mitaan iloa kenellekaan, saa edelleen jatkaa elamaansa, kun paljon nuorempia ihmisia kuolee ymparilta, ja heista OLISI paljon iloa muille..
 
Menen nyt plaraamaan Pinterestille jotain calm blue ocean -kuvia..