DSCN0765w-normal.jpg

Eilen oli aika kaunis paiva, mutta todella kylmaa. (Ullakkolampotila on hillunut 12 asteen tienoilla, ja nytkin on tuplakasineet paalla, mutta silti kylma.)

Lahdin aamulla kaymaan kaupassa, ja mennessa sai hiukan mummokavella, kun kadut olivat paikoin ihan jaassa. Onneksi olin laittanut vaellusmonot jalkaan.

Tarvitsin lisaa kaksipuolista teippia, joten menin ensin askartelukauppaan. Sita lahestyessani (Florence Roadilla), huomasin etta kaupan ikkunasuojat olivat alhaalla (siis sellaiset metallijutut, mitka monet kaupat rullaavat yoksi ikkunoiden suojaksi). Ehdin jo panikoida, etta kauppa on lopettanut toimintansa, tai etteivat ole ehka just sina aamuna paasseet paikalle (kun tietyilla alueilla pienikin lumimaara tekee autoilusta mahdotonta), mutta sitten huomasin ikkunasuojaan teipatun tiedotteen - olivat muuttaneet Main Streetille! *helpotus*

Kavelin sitten uuteen osoitteeseen, ja vaikka tila vaikutti entista sijaintia pienemmalta, tarjonta oli taas kohentunut melkein entiselle tasolle! Siella olisi ollut vaikka mita kivaa, ja jos mulla olisi ollut enemman rahaa mukana, olisin ehka sortunut ostamaan 18 euron goody bagin, missa oli todella kivoja materiaaleja.. Talla kertaa ostin kuitenkin vain ne tarvitsemani teipit, ja hiukan alle neljan euron hintaisen kukkatarrarullan, missa on 780 tarraa. Vakioasiakasalennuksineen koko satsi oli €12.55, etta ei kaatanut maailmaa =)

DSCN0767w-normal.jpg

Tama on nyt eka useamman kuvan juttu uudessa Vuodatuksessa, etta katsotaan miten kay.. Tassa toisessa kuvassa olin palaamassa askartelukaupalta lahiruokakaupoille. Tuosta kadun paadysta oikealle, ja Dunnesiin ruokaostoksille. (Tuo edustaltaan punainen kauppa on muuten aasialainen 'supermarket', mita en ollut aiemmin huomannutkaan - ts. viimeksi muistan siina olleen jonkun kraasa/lahjakaupan..)

DSCN0773w-normal.jpg

Paivan ruokaostokset..

DSCN0776w-normal.jpg

Askartelukaupan ostokset..

DSCN0778w-normal.jpg

Niita kukkatarroja.. Tuli nostalginen fiilis, kun muistuttivat hiukan niita 70-luvun tarroja, mita ihmisilla oli keittiokaakeleissa, yms. =)