Cute car

Olin sopinut menevani aamupaivakahville R:n luokse, ja matkalla nain tuollaisen sopon auton (ylla). R:n piti kayda kaupassa, joten menimme molemmat. Taisi olla eka kerta, kun pikku-R ei ollut mukana - han oli mennyt isansa kanssa kavelylle, kun isallaan oli vapaapaiva.
Kavimme eurokaupassa, ValueKingissa, Smythsin lelukaupassa ja Dunnesissa, ja menimme sitten R:n luokse kahville. En viipynyt kovin pitkaan, kun mun piti viela kotona kirjoittaa yhden asiakkaan vakuutusyhtiolle korjausarvio laptopista ja printata se, ennen H:n tuloa.

Cake Bites, mmmm.. (The caramel ones are nicer) Cake Bites..

Dunnesissa oli tarjouksessa Mr Kiplingin Cake Bites'eja, eli suunnilleen suklaakonvehdin kokoisia kakkupaloja.. Noi karamellinmakuiset (beige) olivat ihania, ja kylla nuo toisetkin olivat ihan hyvia, mutta en ehka ostaisi niita enaa toista kertaa.

Cars for O & N.. Cars magnets for O & N..

Ostin O:lle ja N:lle autot, ja Cars-magneetteja (ylla), seka H:lle uudet tussit (alla), kun entiset on jo varitetty kuiviksi.

New felt tip pens for H

H tuli sitten kolmelta, ja aloitettiin taas matikalla. Tanaan oli yhteenlaskuja, missa oli kolme 1-3-numeroista lukua paallekkain, ja H laski ne yllattavan sujuvasti, verraten paljon helpompiin laskuihin, joiden kanssa hanella on toisinaan keskittymisongelmia.

Drawing funny characters with H Making a house, with H

Lauseenmuodostustehtavien jalkeen pelattiin taas ihan paperilla hirsipuuta, piirrettiin hassuja hahmoja ja askarreltiin kartongista talo pihoineen ja asukkaineen - skaala kylla vahan heitteli..

Making a house, with H