Finnish Fazer chocolate

Olen varmaan tassakin blogissa maininnut joskus, etta mielestani vapaaehtoisesti ja vakituisesti (mista tahansa) maasta muuttaneilla ei pitaisi olla aanioikeutta taakse jaaneen maan vaaleissa, vaikka kansalaisuus sailyisikin - toki sen voisi palauttaa, jos joskus sattuukin muuttamaan takaisin. Sen sijaan, antaisin (tayden) aanioikeuden maahanmuuttajille, vaikka he olisivatkin virallisesti jonkun toisen maan kansalaisia.

Omalla kohdallani tuo siis tarkoittaisi etten saisi aanestaa missaan Suomen vaaleissa, mutta saisin aanestaa kaikissa Irlannin vaaleissa. Yleensa jatankin aanestamatta Suomen vaaleissa, vaikka niita aanestyslippuja tulee aina postitse. Taalla toki aanestan aina kun se on mahdollista.

Tein kuitenkin poikkeuksen naissa (Suomen) presidentinvaaleissa, koska siella nyt sattuu olemaan todella mainio ehdokas, joka on samalla ainoa moiseen PR-tehtavaan sopiva ehdokas. Kavin siis perjantaina pistamassa kakkosta ykkoseksi Suomen lahetystossa - siella tarjottiin aanestajille suklaata!

Clothes Clothes

Sitten menin vahan vaateostoksille, kun parhaat farkkuni ovat kuluneet puhki, ja toiseksi parhaista olen korjannut vetoketjua jo monta kertaa.. (Vaatekuvat otettu myohemmin kotona.)

Yleensa ostan kaikki vaatteeni Dunnesista, mutta talla kertaa menin Penneysille. En edes muistanut mitaan alennusmyynteja, kun ma en yleensa shoppaile, joten sellaisilla ei ole ollut mitaan kosketusta mun elamaan. Kun nyt satuin kuitenkin sopivasti kauppaan alennusmyyntien aikaan, niin ostin sitten samalla vahan muutakin tarpeellista.

Parit farkut, €11/pari.. 6 parin setti mustia nilkkasukkia ja 5 parin setti mustavalkoharmaaraidallisia nilkkasukkia, €3/setti..

Clothes Clothes

Suklaanruskea poncho, €8.. Vaaleanharmaa v-kauluksinen ohut neulepaita, €6..

Clothes Clothes

Musta 'mutton sleeve' neuletakki, €5.. Tummanharmaat ullakkohousut (oikeasti kai jotain kuntoilukuteita tms.), €9..

En kokeillut mitaan kaupassa, kun ei vaan ollut energiaa, mutta yhteishinta oli sen verran edullinen (€56), ettei olisi suuremmin sattunut otsaan, vaikka osa olisi paatynyt polyrateiksi tai askartelumateriaaliksi =D Kun sitten myohemmin kotona kokeilin vaatteita, harmitti vaan etten ostanut useampia pareja niita ullakkohousuja, koska ne ovat tosi mukavat! Ehka hitusen liian ohuet kylmina paivina, mutta muuten taydelliset..

Kokoro Sushi Bento, Dublin

Sitten menin sushille, aahhhh.. Se oli oikeastaan se varsinainen syy, etta jaksoin raahautua Dubliniin ollenkaan. Olin yrittanyt lahtea aanestamaan jo kahtena ekana ennakkoaanestyspaivana, muttei vaan onnistunut, mutta sitten ajattelin intensiivisesti Kokoro Sushi Benton sushia, ja sain itseni liikkeelle =) Otin taas €9.85 tarjottimen, johon kuuluu myos miso-keitto. Talla kertaa sormimuistikin oli palautunut puikkojen suhteen, etta en enaa rapeltanyt - ehka senkin takia nautin jopa tavallista enemman tamankertaisesta sushista. Voisin syoda sita joka paiva, ja jopa useamman kerran paivassa.. Mahd. paljon lohta pitaa olla..

Kokoro Sushi Bento, Dublin Kokoro Sushi Bento, Dublin